Facebook Pixel ΑΕΚ - Παντελής Νικολάου: "Θα βρούμε την σταθερότητα μας με τον Χιμένεθ"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-28 03:23:00

Ατάκες-φωτιά από σπουδαίο παίκτη της ΑΕΚ: "Έτσι θα βρούμε σταθερότητα"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από σπουδαίο παίκτη της ΑΕΚ: "Έτσι θα βρούμε σταθερότητα"

Όλα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης.

Super League: Ο Παντελής Νικολάου μίλησε στον sportfm και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την αλλαγή του προπονητή ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα έρθουν και άλλες τέτοιες νίκες από την ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης σχολίασε αρχικά για το ιατρικό συνέδριο που διξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ λέγοντας:

«Ήταν μία προσπάθεια την οποία ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε από πέρσι, που είχε μεγάλη επιτυχία. Μας έδωσε την ευκαιρία να το κάνουμε και φέτος και ελπίζουμε να καθιερωθεί. Μιλάμε καθαρά στον χώρο του αθλητισμού.

 Είναι κάτι πρωτόγνωρο να διοργανώνει η ΑΕΚ κάτι τέτοιο. Αυτό έγινε με τη δική μου βοήθεια και του συνεργάτη μου, κ. Καλιακμάνη. Αυτό το διήμερο 21-22 Μαρτίου αφορά στη μάστιγα του αθλητισμού.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο λέγοντας:

«Το χθεσινό ματς ήταν η καλύτερη απόδοση που είχε φέτος η ΑΕΚ. Υπάρχει και η συναισθηματική φόρτιση, επειδή είμαι Περιστεριώτης και ξεκίνησα να παίζω στον Ατρόμητο και ήμασταν από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής. Χθες έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ. Απελευθερώθηκε η ΑΕΚ από το αβαντάζ της νίκης στο Περιστέρι και από το γρήγορο γκολ που πέτυχε. Αν μπούμε στην ουσία για τα σκαμπανεβάσματα που είχε είναι λογικά, αφού άλλαξε προπονητή και δεν είχε το χρόνο να συντονίσει τα πράγματα έτσι για να δει το αποτέλεσμα που ήθελε. Νομίζω ότι τη χθεσινή απόδοση θα την ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες αποδόσεις. Ήταν λογικό το σκαμπανέβασμα το προηγούμενο διάστημα».

Ενώ συμπλήρωσε σχετικά με την έλλειψη δυνάμεων από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League

«Δεν νομίζω. Θα διαφωνήσω. Είπα προηγουμένως για την αλλαγή του προπονητικού στάτους. Αλλάζει όλο το τιμ, αλλάζουν οι τεχνικοί μέσα στην ομάδα και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις έντονες δραστηριότητες: πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Εδώ έχουμε έναν προπονητή που δεν ξέρει ποιος αντέχει και ποιος δεν αντέχει για να βασιστεί περισσότερο. Ήταν κρίσιμο ότι αλλάξαμε προπονητή το καλοκαίρι και δεν του δώσαμε χρόνο για να καταλάβει το υλικό του. Αυτό ήταν το κυριότερο πρόβλημα που είχαμε. Τώρα ο Χιμένεθ γνωρίζει καλά την ομάδα και τώρα θα βρούμε τη σταθερότητά μας. Ο κάθε προπονητής έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει αυτό που θέλει. Τα αποτελέσματα δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και θέλουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags