Facebook Pixel Πανιώνιος - Παναγιώτης Κόρμπος: "Άκουσα τον διαιτητή να λέει..." - "Γι’ αυτό έδωσε κάρτα στον Μπανανά"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-27 23:08:00

Καταγγελία-βόμβα από Κόρμπο: "Άκουσα τον διαιτητή να λέει..." - "Γι’ αυτό έδωσε κάρτα στον Μπανανά"

Sportdog Team
Καταγγελία-βόμβα από Κόρμπο: "Άκουσα τον διαιτητή να λέει..." - "Γι’ αυτό έδωσε κάρτα στον Μπανανά"

Ατάκες-φωτιά από τον αρχηγό του Πανιωνίου!

Πανιώνιος - Παναγιώτης Κόρμπος: Έξαλλος ήταν ο αρχηγός του Πανιωνίου μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του αμφισβητούμενου πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Σκουλάς και αξιοποίησε ο Βιεϊρίνια.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Κόρμπος προχώρησε σε καταγγελίες κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας ότι στο φινάλε του αγώνα έδειξε κάρτα στον Μπανανά επειδή ήταν ο μόνος που δεν είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Παράλληλα, τόνισε ότι οι διαιτητές είπαν κάτι πολύ προσβλητικό για τους παίκτες του Πανιωνίου στο ημίχρονο του αγώνα, δίχως να αποκαλύψει τι ειπώθηκε, και τους κάλεσε να το παραδεχθούν δημοσίως.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου στην παράταση: «Το είχα πει και πριν δύο ημέρες ότι θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη με το 2-2, αλλά δεν πρέπει να ησυχάζεις σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πολλά περνάγανε από το μυαλό μας. Δεν θέλω να πω κάτι πάνω στα νεύρα μου γιατί μπορεί να τιμωρηθώ».

Για τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε για ποιον λόγο να παίξουμε; Όταν η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Μανθάτη και ο διαιτητής στην αρχή δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια γυρνάει την φάση πίσω, για ποιον λόγο να παίξουμε;

Όλοι είδανε ότι παλέψαμε και πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός και αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Δεν ήταν 100% στα πόδια μας αυτός ο αποκλεισμός. Με τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα μετά το τέλος του αγώνα χαιρετηθήκαμε. Από εκέι και πέρα δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποιο επεισόδιο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν τη δουλειά τους».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Έχω μάθει στη ζωή μου να λέω κάποια πράγματα. Ο διαιτητής πήγε στον Μπανανά και του έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε ότι ήταν ο μόνος που δεν έχει κίτρινη κάρτα. Αυτό που είπε ο Σκουλάς στο ημίχρονο μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές, να βγουν και να πουν τι είπαν ο κύριος Σκουλάς και οι βοηθοί του στο ημίχρονο. Είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών και να αλλάξει αυτό.

Να βγει ο κύριος Σκουλάς, ο τέταρτος και η βοηθός τους να πουν τι είπαν. Αν πω αυτό που είπαν σίγουρα θα πουν ότι δεν το είπαν, αλλά τους άκουσαν και οι συμπαίκτες μου. Για τον φίλαθλο κόσμο, πρέπει να βγουν αυτοί και να πουν τι είπαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags