Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αθανασιάδης "διώχνει" τον Μπάρκα!
| 2019-02-28 14:05:00

Τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ - Μεταγραφή-έκπληξη "τελειώνει" βασικό - Έτσι απαντούν στον... Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ - Μεταγραφή-έκπληξη "τελειώνει" βασικό - Έτσι απαντούν στον... Ολυμπιακό!

Τι "μαρτυράει" ο μικρός; Ποιον γουστάρει ο Μανόλο; Tριπλό "μπαμ";

Κυκλοφόρησε από χθες, αποτυπώνεται σήμερα και στο πρωτοσέλιδο της πάντα ενημερωμένης σε θέματα ΑΕΚ, "ΩΡΑΣ" και έχει να κάνει με το σοβαρό, όπως χαρακτηρίζεται, ενδιαφέρον της Ένωσης για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αθανασιάδη.

Προφανώς, το "ζουμί" δεν έγκειται σε αυτό. Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή διαθέτει ένα δίδυμο τερματοφυλάκων, που κατά το κοινώς λεγόμενο, είναι… ακούνητοι. Μπάρκας και Τσιντώντας. Και τον δεύτερο, μην τον υποτιμάτε. Η άποψη που υπάρχει στην ομάδα για τον Τσιντώντα είναι εξαιρετική, τον πιστεύουν πολύ και ακόμη περισσότερο, ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ.

Συνεπώς, σε μια δομημένη δυάδα, πώς θα έρθει ένας τρίτος, ο οποίος προφανώς και είναι μια απολύτως εφικτή περίπτωση για τoυς Κιτρινόμαυρους, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του; Μια τριάδα, τέτοιας δυναμικής συνιστά… περιττή πολυτέλεια, όχι μόνο για την Ένωση, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα.

Για να μην το γυρίζουμε λοιπόν, αν και εφόσον υφίσταται όντως προοπτική ένταξης Αθανασιάδη στην ομάδα, τότε αυτό μάλλον συνεπάγεται πως ένας από τους Μπάρκα - Τσιντώντα, αποχωρούν το καλοκαίρι με μεταγραφή. Και, κακά τα ψέματα, αυτός δεν  μπορεί να είναι ο Τσιντώντας.

Ακόμη όμως και ο Μπάρκας, παρότι ξεκίνησε με... χίλια τη σεζόν, ακολουθεί πτωτική πορεία και αυτό έχει επηρεάσει αρκετά και τη χρηματιστηριακή του αξία,  αλλά και… πέραση στα clubs που τον παρακολουθούσαν.

Ανατροπή με Λαμπρόπουλο;

Κάτι που επίσης πρέπει να καταγραφεί από τη σημερινή ειδησεογραφία και αποτυπώνεται επίσης στο πρωτοσέλιδο της "ΩΡΑΣ", το οποίο και αναφέρει ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πήρε την πρωτοβουλία, ενημερώνοντας την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση πως θέλει να παραμείνει και πως είναι έτοιμος να συζητήσει.

Το timing δεν μοιάζει τυχαίο σε καμία περίπτωση, αφού έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση ακόμη και συμφωνίας του διεθνή Ελληνα στόπερ με τον Ολυμπιακό. Κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους "ερυθρόλευκους", παρότι οι επαφές -έστω και μέσω τρίτων- των δύο πλευρών, προκύπτει πως έχουν πραγματοποιηθεί.  

Μένει να δούμε, αν τελικά αυτή η πρωτοβουλία του παίκτη αρκεί για να βρεθεί και η χρυσή τομή μεταξύ του αμυντικού και του συλλόγου -υπήρχε διαφορά στην αρχική, και μόνη, πρόταση της ΠΑΕ προς τον Ελληνα στόπερ της τάξης των περίπου 100.000 ευρώ ετησίως- και έτσι η Ένωση καταφέρει από εκεί που είχε αποκλείσει τρεις ποδοσφαιριστές της τον χειμώνα, τους δει την άνοιξη, όλους, να ανανεώνουν τα συμβόλαια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Η Κουρομπύλια... πανηγυρίζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ - Σάλος με αυτή τη φωτογραφία - Όντως τώρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags