Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν αποκλείεται η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ Ένωση
| 2019-02-28 18:02:00

Τρελή εξέλιξη με Κονέ - Τον "στέλνουν" στην Ελλάδα - Αυτόν τρελαίνει - "Τρώει" βασικό;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή εξέλιξη με Κονέ - Τον "στέλνουν" στην Ελλάδα - Αυτόν τρελαίνει - "Τρώει" βασικό;

Φοβερά πράγματα με τον διεθνή άσο. Λέτε να γίνει το "μπαμ";

ΑΕΚ: Χλωμό φαίνεται πως είναι το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ στην Αυστραλία, αφού ο νεοσύστατος σύλλογος της Μελβούρνης, Γουέστερν Μέλμπουρν Γκρουπ, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Όπως όλα δείχνουν, η νέα ομάδα του Έλληνα άσου δεν καλύπτει της απαιτήσεις της Λίγκας και εκτιμάται ότι δε θα είναι έτοιμη να ενταχθεί εγκαίρως στην A league.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη γηπέδου αφού το παλιό δεν κάλυπτε της προδιαγραφές και ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για την ανέγερση νέου γηπέδου, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι έτοιμο ούτε το φθινόπωρο. 

Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ;

Δεδομένου ότι παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα χρόνο, αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν κόντρα στον Λεβαδειακό πέρσι τον Απρίλιο, αλλά και της ηλικίας του, φέτος κλείνει τα 32 του χρόνια, ίσως εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Κι εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Μήπως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ;

Αυτή ήταν πάντως η επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και της Ένωσης, όταν έληξε ο δανεισμός από την Ουντινέζε. Η παραμονή του στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι βρήκε εμπόδιο στο συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος είχε τονίσει τότε: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βρω εκείνη τη στιγμή λύση για να αποχωρήσω από την Ουντινέζε».

Στο σημείο αυτό έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι αποτελούσε έναν παίκτη που εμπιστευόταν ιδιαίτερα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και είχε εξασφαλίσει φανέλα βασικού. Ήταν ένα από τα ηγετικά πρόσωπα της ομάδας που βοήθησε με την εμπειρία και τον χαρακτήρα του, να φτάσει η Ένωση και πάλι στην κορυφή, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Η σχέση αυτή φαίνεται πως είναι δούναι και λαβείν, καθώς και ο Κονέ έδειχνε να εμπιστεύεται απόλυτα τον προπονητή του. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το βιντεάκι που είχε δημοσιεύσει ο ίδιο μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια;

Εξάλλου, ο Έλληνας άσος αγωνίζεται σε μια θέση που αναμένεται το καλοκαίρι να υπάρξει κενό στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ, μιας και πολύ δύσκολα θα δοθεί η ρήτρα αγοράς για τον Άλεφ (ύψους 1,8 εκατ. ευρώ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα στο φως: Είναι ο ΠΑΟΚ η πιο ευνοημένη ομάδα φέτος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags