Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαμία: Απίστευτος Σαργκάνης: "Δε βλέπετε τη Λίβερπουλ;"
| 2019-03-01 14:23:00

Απίστευτος Σαργκάνης: "Δε βλέπετε τη Λίβερπουλ;" - "Καίει" Φορτούνη, άποψη-έκπληξη για Μαρτίνς!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτος Σαργκάνης: "Δε βλέπετε τη Λίβερπουλ;" - "Καίει" Φορτούνη, άποψη-έκπληξη για Μαρτίνς!

Γιατί θυμήθηκε τον Μπάτζιο και πώς είδε το "ντου" Μαρινάκη;

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να στηρίξει τον Πέδρο Μαρτίνς και το υλικό του, παρά τη φετινή αποτυχία, εξέφρασε ο Νίκος Σαργκάνης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στο sportdog για τον αποκλεισμό των Πειραιωτών στο Κύπελλο, έκανε λόγο για ατυχία, δεν τα έβαλε με τον προπονητή, χαρακτήρισε προβλέψιμη την εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη και αποθέωσε Λαμία και Σαράνοφ.

"Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκη δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ είναι θέμα. Η Λαμία ανάμεσα σε 2-3 αντεπιθέσεις μπόρεσε και σκόραρε. Ο Χάβος διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Αν έτρωγε όμως γκολ θα ερχόταν η κατάρρευση της ομάδας του", σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Αυτές οι εκπλήξεις είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει αναδείξει πολλές μικρές ομάδες-εκπλήξεις, οι οποίες κέρδισαν το τρόπαιο. Γιατί δεν είναι μαραθώνιος η διοργάνωση σαν το πρωτάθλημα. Με λίγη τύχη και ευνοϊκή κλήρωση περνάς. Με τους μεγάλους χρειάζεσαι να βρίσκεσαι σε καλή μέρα. Υπάρχουν εκπλήξεις όπως Καστοριά, Απόλλων, Αθηναϊκός που έφτασαν σε τελικούς και κινδύνευαν να πέσουν".

Ο Ολυμπιακός μέσα σε δύο εβδομάδες έμεινε εκτός στόχων. Πρωτάθλημα, Ευρώπη, Κύπελλο. Οι οπαδοί κάνουν λόγο για αποτυχημένη χρονιά παρά το γεγονός, ότι κατά γενική ομολογία, η ομάδα τους παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

"Σε όλους τους μεγάλους συλλόγους υπάρχουν αυτά. Βλέπετε πόσα χρόνια προσπαθεί η Λίβερπουλ να πάρει πρωτάθλημα. Και πάλι φέτος είναι μπροστά και πάλι ακολουθεί η Σίτι. Έτσι είναι η μπάλα".

Έχει ευθύνες ο Μαρτίνς για τον αποκλεισμό; 

"Δεν πάω μεμονωμένα στον Μαρτίνς. Στα καθοριστικά σημεία που κρίθηκαν οι στόχοι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όπως έπρεπε. Και με τον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη και στη Λαμία δεν ήταν ο Ολυμπιακός που περιμέναμε".

"Προβλέψιμος ο Φορτούνης"

Για το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη και την απόδοση του Σαράνοφ;

"Έχει χαθεί παγκόσμιο κύπελλο με πέναλτι. Δε θυμάστε τον Μπάτζιο; Ήταν πολύ σταθερός ο Σαράνοφ, δε χρειάστηκε να κάνει την πάρα πολύ μεγάλη απόκρουση, τη θεαματική. Έκανε καλές επεμβάσεις. Είχε σωστή τοποθέτηση γι' αυτό και είχε θετικές αντιδράσεις σε όλες τις φάσεις. Η απόκρουση του πέναλτι ήταν πολύ καλή. Εδώ που τα λέμε όμως ο Φορτούνης είναι λίγο προβλέψιμος".

Ποια είναι η άποψή του για τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια;

"Δεν θα κρίνω εγώ αν ήταν σωστή η παρέμβασή του. Εν βρασμώ ψυχής συνήθως δε μιλάμε. Βγάζουμε πρόγραμμα, θέτουμε άλλο στόχο και προσπαθούμε ως ομάδα να τον πετύχουμε. Αυτό όμως είναι θεωρητικό".

"Να κάτσει εκεί που κάθεται!"

Πάνω στη στενοχώρια τους για το αποτέλεσμα της Πέμπτης δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ζήτησαν να φύγει ο Μαρτίνς. Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός;

"Να κάτσει εκεί που κάθεται! Συγγνώμη που το λέω έτσι, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει κάπου να κατασταλάξει. Αυτό το υλικό του κάνει και να δοθεί χρόνος στον προπονητή, για να μπορέσει να δουλέψει πάνω σε αυτό και να βγει το αποτέλεσμα. Αν κάθε χρόνο κάνει 15 μεταγραφές, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα. Χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη. Μπάλα είναι...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν ήταν Βιεϊρίνια ο Φορτούνης - Απέτυχε ο Μαρτίνς - Απαράδεκτο αυτό με τον κόσμο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags