Facebook Pixel Έντισον Καβάνι: Επιστρέφει με Γιουνάιτεντ για να τους τρελάνει
| 2019-03-02 06:35:00

Επέστρεψε ο Καβάνι και περιμένουν με Μάντσεστερ να τους τρελάνει!

Sportdog Team
Επέστρεψε ο Καβάνι και περιμένουν με Μάντσεστερ να τους τρελάνει!

Φουλ για τη μεγάλη πρόκριση ο Ουρουγουανός.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στον αγώνα ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τη φάση των «16» του Champions League, που θα γίνει την Τετάρτη (6/3) στο «Παρκ ντε Πρενς». Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον δεξιό μηρό, που τον ταλαιπώρησε για περίπου 20 ημέρες (από το ματς πρωταθλήματος με την Μπορντό), επέστρεψε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή για το αυριανό (2/3) παιχνίδι με την Καέν, καθώς κρίνεται ανέτοιμος.

«Ήμουν πολύ αισιόδοξος την προηγούμενη φορά και ήταν λάθος μου. Είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς και θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί» δήλωσε ο Τόμας Τούχελ και, αναφορικά με τη συμμετοχή του Καβάνι στη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός: «Για να είμαι ρεαλιστής, είναι πολύ νωρίς για τη Μάντσεστερ. Έχει πολλή δουλειά να κάνει (σ.σ. προκειμένου να επιστρέψει» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ακόμη και χωρίς τους Καβάνι και Νεϊμάρ, πάντως, η Παρί επικράτησε 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» στο πρώτο ματς και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags