Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπρούνο Τσιρίλο: Επικές ατάκες του Ιταλού για την φετινή ομάδα
| 2019-03-04 15:46:00

Επικές ατάκες Τσιρίλο για ΠΑΟΚ: «Φέτος είναι το κάτι άλλο» - Αποθέωση για Βιεϊρίνια!

Sportdog Team
Επικές ατάκες Τσιρίλο για ΠΑΟΚ: «Φέτος είναι το κάτι άλλο» - Αποθέωση για Βιεϊρίνια!

Ο πρώην στόπερ της ομάδας αποθεώνει το δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη.

ΠΑΟΚ - Μπρούνο Τσιρίλο: Στον Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ιταλός πρώην αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά και αποθέωσε τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος, το δείχνουν και τα νούμερα αυτό. Έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, που έκανε φοβερά πράγματα. Πολύ σημαντικό είναι το ότι πολλά παιδιά είναι 2-3 χρόνια μαζί, όπως και ο προπονητής από πέρσι. Το είχα πει και παλιότερα. Δεν μπορείς να πετύχεις από τον πρώτο χρόνο. Θέλει μυαλό, χρόνο και πρότζεκτ. Πολλά πράγματα να κάνεις καλά. Και ο ΠΑΟΚ το έκανε αυτό τα τελευταία χρόνια».

Για το μεγαλύτερο όπλο του ΠΑΟΚ: «Η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η άμυνα. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μάτος, παιδιά που αγωνίζονται με σοβαρότητα στο γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να τους περάσει κάποιος αντίπαλος. Κάνουν πολύ σωστή δουλειά. Η παρουσία τους δίνει σιγουριά και στους παίκτες που αγωνίζονται πιο μπροστά».

Για τον Βιεϊρίνια: «Τον αγαπώ τον Βιεϊρίνια, ήμασταν μαζί δύο πολύ ωραία χρόνια. Είναι leader και φαίνεται στο γήπεδο. Είναι πολύ σοβαρό παιδί και τώρα που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Βέβαια, είναι λίγο περίεργο να τον βλέπω να παίζει πίσω».

Για τη φετινή ομάδα σε σχέση με αυτήν που ήταν μέλος της: «Και τότε ήμασταν μια καλή και δυνατή ομάδα, όμως, τώρα είναι το κάτι άλλο».

Για τον στόχο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος ως αήττητος: «Μπορεί να το πάρει αήττητος. Και για μένα το παίρνει δίκαια ο ΠΑΟΚ. Μια πολύ καλή ομάδα που το έδειξε και στα ντέρμπι και στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες. Για μένα αυτά είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ έκανε καλή δουλειά και σε αυτά. Ναι μεν τα ντέρμπι είναι όμορφα παιχνίδια, όμως, τα πιο δύσκολα είναι αυτά με τις μικρομεσαίες ομάδες. Θέλει καθαρό μυαλό και σοβαρότητα και ο ΠΑΟΚ τα είχε αυτά τα στοιχεία».

Για το ποιον θεωρεί MVP του φετινού ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι το γκρουπ, όλη η ομάδα. Και ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά. Από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο όλοι έχουν ένα μυαλό».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πετύχει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει να πάει βήμα βήμα. Αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει μετά από πολλά χρόνια κάτι πολύ καλό για όλους για τη Θεσσαλονίκη, για τον κόσμο του. Το επόμενο βήμα είναι η Ευρώπη. Δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει εκεί. Είναι, όμως, σε καλό δρόμο, διότι υπάρχει καλή φιλοσοφία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags