Facebook Pixel Ατακάρες Καραδήμου για Ντουρμισάι: "Τώρα έχει... ηρεμήσει - Αυτό τον έκαιγε - Άνετα στον Ολυμπιακό"
| 2019-03-04 15:56:00

Ατακάρες Καραδήμου για Ντουρμισάι: "Τώρα έχει... ηρεμήσει - Ξέρετε τι τον έκαιγε; - Άνετα Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες Καραδήμου για Ντουρμισάι: "Τώρα έχει... ηρεμήσει - Ξέρετε τι τον έκαιγε; - Άνετα Ολυμπιακό"

O προπονητής που ανέδειξε τον Αλβανό αποκλειστικά στο sportdog.

Ως έναν παίκτη που ξεχώριζε από μικρή ηλικία, που δούλευε και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και είχε στο μυαλό του το καλύτερο για την καριέρα του, περιέγραψε στο sportdog τον Φιορίν Ντουρμισάι ο Λουκάς Καραδήμος.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, που είχε πάρει δύο φορές τον Αλβανό φορ στην Καλλιθέα με τη μορφή δανεισμού, αποκάλυψε ακόμα ποια ήταν τα στοιχεία του που βελτίωσε αλλά και συστατικά της χαρακτηροδομής του που έχουν ενδιαφέρον για να συμπληρώσουν την εικόνα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αλλά κι αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο των Ερυθρόλευκων. 

"Εμείς τον πήραμε όταν ήταν στην Κ20 του Πανιωνίου, λόγω και των καλών σχέσεων που είχαμε με τον Πανιώνιο. Ο Μανίκας μάς τον εμπιστεύτηκε. Ήταν παιδί με τρομερή όρεξη για δουλειά και αντίστοιχη εξέλιξη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν πολύ δυνατός, αν και έπαιζε σε δύσκολη θέση για την ηλικία του", ήταν το αρχικό σχόλιο του Λουκά Καραδήμου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον άσο του Πανιωνίου που το ρεπορτάζ τον θέλει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό:

"Δούλεψε πολύ στα μειονεκτήματά του, καθώς έδινε βάση σε όσα λέγαμε στις συζητήσεις που είχαμε. Η δύναμή του ήταν δεδομένη, η σωματοδομή του φαινόταν ότι ήταν δουλεμένη. Προσπάθησε να βελτιώσει τις υποδοχές του, τις κινήσεις του μέσα στην περιοχή, δούλεψε πολύ. Πήρε παιχνίδια γιατί κατάφερε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη στις ομάδες που βρέθηκε".



Ποια είναι τα στοιχεία του, ακόμα και σε επίπεδο χαρακτήρα, που είχατε ξεχωρίσει και τον είχατε πάρει, τότε, στην Καλλιθέα;

"Είναι ώριμο παιδί και θα σκεφτεί πάντα για το καλύτερο. Έδειχνε ότι θέλει να κάνει κάτι για να πάει ψηλά. Το ζητούσε, τον έκαιγε, σκεφτόταν πώς θα φτιάξει την καριέρα του και ψαχνόταν για να πετύχει το καλύτερο για την εξέλιξή του. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, με χιούμορ. Και προσωπικά είμαι χαρούμενος που έχει αυτή την εξέλιξη, γιατί τον πιστέψαμε και τον πήραμε δύο φορές δανεικό από τον Πανιώνιο".

Πώς βλέπετε την παρουσία του σήμερα στα παιχνίδια του Πανιωνίου;

"Είναι εξαιρετικός, κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ενδεικτικό του ότι έχει δουλέψει. Έχει ηρεμήσει πολύ γιατί ήταν παιδί που από τη διάθεσή του να πετύχει, έβγαζε εκνευρισμό. Τώρα τον βλέπω ήρεμο, έχει αλλάξει αυτό το πράγμα".

Έχετε υπάρξει σε μεγάλες ομάδες, θεωρείτε ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, σύλλογο με την οποίο έχει συνδεθεί το όνομά του; 

"Ναι, γιατί όχι; Έχει τα στοιχεία, τα προσόντα για να το κάνει. Κρατάει την μπάλα, κάνει καλές άμυνες, είναι κινητικός μέσα στο γήπεδο. Δείχνει ότι έχει δουλέψει στο τελείωμα των φάσεων. Γενικά του άρεσε η προπόνηση και έκανε πολλά πράγματα και μόνος του, σε ατομικό επίπεδο".

Τέλος, θα μας πείτε δύο λόγια για τα δικά σας νέα;

"Είμαι στον Εθνικό, είμαστε σε μια διαδικασία να βγάλουμε την ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες και βρισκόμαστε κοντά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε φέτος, είναι στο χέρι μας να ανέβει ο Εθνικός κατηγορία και έπειτα να τον ανεβάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί παίρνει "μεταγραφή" ο Ντουρμισάι - Είπε το "ναι" - Απομένουν τα τυπικά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags