Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Τριπολιτσιώτης που τον «γλεντά» ο Αστέρας – Δεν έχει... σταυρώσει νίκη
| 2019-03-04 23:00:00

Ο Τριπολιτσιώτης που τον «γλεντά» ο Αστέρας – Δεν έχει... σταυρώσει νίκη

Sportdog Team
Ο Τριπολιτσιώτης που τον «γλεντά» ο Αστέρας – Δεν έχει... σταυρώσει νίκη

Φοβερό στατιστικό.

Παρά την αποβολή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου μόλις στο 4ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό, χωρίς να φαίνεται η αριθμητική διαφορά στο γήπεδο.

O Αστέρας για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε αφιλόξενος για ένα παιδί της πόλης του, το Νίκο Γιαννακόπουλο.

Τριανταφυλλόπουλος ο πιο βιαστικός!

Η αποβολή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο 4ο λεπτό του αγώνα του Αστέρα με τον Παναιτωλικό, είναι η γρηγορότερη για την ομάδα της Τρίπολης στην ιστορία της στη Super League Σουρωτή.

Στις 25 Αυγούστου 2013 ο Χρήστος Λισγάρας είχε αποβληθεί στο 9' του αγώνα Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης. Είχε κάνει πέναλτι στο 3' και είχε δει πρώτη κίτρινη και σε έξι λεπτά είδε τότε και δεύτερη.

Στις 24 Μαϊου 2015 ο Νίκο Φερνάντες μπήκε αλλαγή και πρόλαβε να παίξει μόλις οκτώ λεπτά πριν αποβληθεί!

Και τα δύο ρεκόρ αυτά τα πήρε ο Τριανταφυλλόπουλος. Και της γρηγορότερης αποβολής από την αρχή του αγώνα και της γρηγορότερης σε χρόνο συμμετοχής ενός παίκτη.

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι με παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντυπωσιακά με 3-0.

Η πατρίδα τον δυσκολεύει!

Η βραδιά του Νίκου Γιαννακόπουλου δεν ήταν καλή στην πατρίδα του. Ο γεννημένος στην Τρίπολη 26χρονος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, δέχτηκε τρία γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που επισκέπτεται σαν αντίπαλος την Τρίπολη, με τον πατέρα του, παλιό τερματοφύλακα του Παναρκαδικού πάντα παρόντα.

Δέχτηκε τρία γκολ με τον Παναιτωλικό, πέρσι με την Κέρκυρα δέχτηκε τέσσερα, ενώ σε άλλες δύο επισκέψεις με τον Πανιώνιο δέχτηκε από δύο κάθε φορά. Σε τέσσερις αγώνες δέχτηκε 13 γκολ και έκανε τέσσερις ήττες.

Για τον Γιαννακόπουλο ήταν το 100ο παιχνίδι του σε συλλογικό επίπεδο (68 Super League, 23 Α' Κύπρου, 7 Κύπελλο Ελλάδας και δύο Κύπελλο Κύπρου).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags