Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φρανκ Άρνεσεν: «Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ»!
| 2019-03-08 09:37:00

Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν: «Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος»!

Sportdog Team
Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν: «Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος»!

Επίστησε προσοχή μέχρι το τέλος της διαδρομής ο Δανός.

ΠΑΟΚ - Φρανκ Άρνεσεν: Δηλώσεις στην "Live Sport" για το φετινό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ έκανε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Άρνεσεν, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που είναι πρώτος με διαφορά, αλλά είναι νωρίς για να νιώθει ασφάλεια ότι πήρε το πρωτάθλημα. Τα επτά ματς που απομένουν είναι πολλά και το ποδόσφαιρο μού έχει διδάξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν πήρε ακόμη και χρειάζεται να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στα παιχνίδια που απομένουν», τόνισε αρχικά ο Δανός.



«Το πρωτάθλημα θα είναι κάτι φανταστικό και θα του ανοίξει άλλες προοπτικές για το μέλλον. Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη επένδυση σε χρόνο και χρήματα που κάνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια. Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει, βέβαια, να απονεμηθούν τα εύσημα στον εξαιρετικό προπονητή και τους παίκτες που έχει η ομάδα. Θα είναι φανταστικά ύστερα από τόσα πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα από τη βόρεια Ελλάδα και όχι από την Αθήνα, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πρόκειται για μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσδώσει την ανταγωνιστικότητα που έλειπε από το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags