Facebook Pixel Νεϊμάρ - Παρί Σεν Ζερμέν: Ετοιμάζει πρόταση ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης
| 2019-03-08 15:10:00

Σεισμός στην Ευρώπη! Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Ρεάλ - 350 εκατομμύρια ευρώ για παικταρά!

Sportdog Team
Σεισμός στην Ευρώπη! Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Ρεάλ - 350 εκατομμύρια ευρώ για παικταρά!

Ασύλληπτο ποσό! 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νεϊμάρ το 2017 έγινε ο παίκτης με την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος δύο χρόνια στον Γαλλικό σύλλογο, δείχνει να μην δικαιώνει τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή γκρίνια γύρω από το όνομα του.

Έχει γραφτεί ξανά αλλά τώρα, φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της για τον Νεϊμάρ, όμως τώρα ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SPORT», οι Μερένχες είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο.

Οι απολαβές του ίδιου του παίκτη θα αγγίζουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νεϊμάρ πάντως δεν δείχνει να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, αφού σε πρόσφατη συνέντευξη δεν φάνηκε αρνητικός στην περίπτωση να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags