Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χούμπ Στέφενς: Φοβερές δηλώσεις για τον Δικέφαλο "Θα γιορτάσω κι εγώ για το πρωτάθλημα"
| 2019-03-09 10:14:00

Φοβερές δηλώσεις Στέφενς - Αποθέωσε Σαββίδη - Απίθανη ατάκα για Τσάμπιονς Λίγκ

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις Στέφενς - Αποθέωσε Σαββίδη - Απίθανη ατάκα για Τσάμπιονς Λίγκ

Όλα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, Χουμπ Στέφενς, μίλησε στην «Live Sport» και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που βρίσκεται πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη.

Την άποψη του ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ, να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ενάντια σε οποιονδήποτε αντίπαλο ενώ δεν ξέχασε τις μέρες που έζησε στην Τούμπα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Θα θέλαμε ένα πρώτο σχόλιό σας…

«Ξέρω, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ετοιμάζεται να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για μένα, γιατί έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τον κ. Σαββίδη, γιατί έζησα από κοντά το πόσο πολύ αγωνιούσε και προσπαθούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή από την δική μου εποχή ακόμα.

Είμαι χαρούμενος και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Επειδή γνωρίζω τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων, παικτών, προπονητή, διοίκησης και φιλάθλων της ομάδας, στην φετινή σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ενημερώνεστε για τον ΠΑΟΚ;

«Βεβαίως. Παρακολουθώ την πορεία όλων των ομάδων στις οποίες έχω δουλέψει, όπως κάνω και με τον ΠΑΟΚ. Από την εποχή που έφυγα ενημερώνομαι για την πορεία του ΠΑΟΚ, όχι μόνο φέτος».

Είδατε στην τηλεόραση φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ;

«Είδα κάποια ματς, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο. Είμαι σύμβουλος του ιδιοκτήτη της Σάλκε. Βοηθάω με την εμπειρία μου τα στελέχη της Σάλκε. Είναι πολύ σημαντικό να μεταφέρεις τις γνώσεις σου, τις εμπειρίες σου και την νοοτροπία που αρμόζει σε μία πρωταγωνίστρια ομάδα, σε νέους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι ο προπονητής, οι παίκτες ή τα στελέχη της. Το κάνω αυτό με μεγάλη χαρά στην Σάλκε».

Γνωρίζετε καλά, ότι είναι όνειρο στον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε ομίλους του Champions League. Θεωρείται, ότι μέσα από το «μονοπάτι των πρωταθλητών» είναι ευκολότερος ο δρόμος το ερχόμενο καλοκαίρι;

«Ελπίζω να χαρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιτέλους, την ομάδα τους σε έναν όμιλο του Champions League. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα προκριματικά θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι, «διψασμένοι» για νέες εμπειρίες και έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει σε όμιλο του Champions League. Γιατί όχι;».

Πόσες πιθανότητες εκτιμάται, ότι έχει ο ΠΑΟΚ να πετύχει αυτόν τον απραγματοποίητο στόχο του;

«Όταν είσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα άνετα πρώτος με εφτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, τότε, σίγουρα έχεις ποιότητα ως ομάδα. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την δουλειά εις βάθος που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο του και να παίξει την νέα χρονιά σε όμιλο του Champions League.

Φυσικά και έχει αρκετές πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους και μάλιστα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όλα τα ματς ξεκινούν από το 0-0 και έχεις 90 λεπτά στην διάθεσή σου για να πετύχεις τον σκοπό σου. Είδατε, ότι ο Άγιαξ έχασε εντός έδρας από την Ρεάλ με 1-2 και πήγε και κέρδισε με 1-4 στην Μαδρίτη και προκρίθηκε πανηγυρικά. Είδατε, ότι η Μάντσεστερ έχασε εντός έδρας από την Παρί με 0-2 και πήγε και την κέρδισε με 1-3 στο Παρίσι και προκρίθηκε. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Τους εύχομαι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα φέτος. Πέρασα υπέροχα στην Θεσσαλονίκη. Απολάμβανα κάθε στιγμή από την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήμουν πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Θα γιορτάσω κι εγώ, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, όταν γίνει η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ. Πιστέψτε με, το λέω ειλικρινά. Αξίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης, η διοίκηση και όλη η ομάδα γενικότερα αυτό το πρωτάθλημα. Το περίμεναν για πάρα πολύ καιρό. Χαιρετισμούς σε όλους».

Μήπως ξέρετε σημερινούς παίκτες του ΠΑΟΚ;

«Ναι, τον Ολλανδό, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον θυμάμαι από την καριέρα του στην Φέγενορντ και όχι μόνο. Είναι πολύ καλός παίκτης. Νομίζω, ότι δεν έχει μείνει κανείς παίκτης στην ομάδα από την δική μου εποχή. Ξέρω, ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ταλαντούχους νέους παίκτες, έκανε καλές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και όλοι αυτοί μαζί δημιούργησαν μία ομάδα ανταγωνιστική, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα».

Εσείς ως προπονητής του ΠΑΟΚ πλησιάσατε το 2013 στα δύο ματς με την Σάλκε στην μεγάλη επιτυχία εισόδου σε όμιλο του Champions League…

«Πράγματι, αν και τότε δεν είχαμε την ποιότητα παικτών που έχει το σημερινό ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εντούτοις, από το 2013 ο ΠΑΟΚ άρχισε να αναπτύσσεται βήμα, βήμα σε όλα τα επίπεδα, έμαθαν όλοι από τα λάθη και, πλέον, ωρίμασε η ομάδα και παίρνει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags