Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ροντρίγκο Ρέι: Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου στο προσκήνιο!
| 2019-03-10 11:14:00

Απίθανες ατάκες Ρέι για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Ρέι για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

O άσος του Δικέφαλου μίλησε!

ΠΑΟΚ - Ροντρίγκο Ρέι: Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου στο προσκήνιο!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Novasports: 

Για τα γενέθλιά του:

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Όντως είναι μια ξεχωριστή ημέρα για μένα. Νιώθω πολύ καλά επειδή έκανα τη δουλειά μου με τους συμπαίκτες μου. Πάντα περνάμε καλά κι επιπλέον ελπίζω να πάω σπίτι μου, να βρεθώ με την οικογένειά μου, το παιδί μου και να απολαύσω τα γενέθλιά μου»

Για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει:

«Μακράν το καλύτερο δώρο όλων για μένα, για τον ΠΑΟΚ, για όλους τους ανθρώπους του θα είναι το πρωτάθλημα κι ελπίζω να το έχουμε, αλλά προς το παρόν θ’ αρκεστώ στη νίκη την Κυριακή».

Για τα όνειρά του:

«Μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν είναι εύκολο να κάνεις τα παιδικά σου όνειρα πραγματικότητα κι εγώ μπορώ να πω πως τα περισσότερα τα έχω πραγματοποιήσει. Έχω ένα πολύ μεγάλο όνειρο που είναι να παίξω σε Παγκόσμιο Κύπελλο με την πατρίδα μου, την Εθνική μας για το οποίο θα πρέπει να δουλέψω σκληρά κι αν μπορώ να το πετύχω και αυτό» .

Για το αν νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα του:

«Ναι, είναι λογικό να σου λείπουν κάποια πράγματα αλλά εδώ νιώθω καλά, νιώθω πολύ καλά στην πόλη, μου αρέσει, αρέσει πάρα πολύ στην οικογένειά μου. Οπότε μπορούμε να πούμε πως είναι ένα σπιτικό για μας, ένα δεύτερο σπιτικό για μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ακόμη και στα γενέθλιά μου. Μου έχουν λείψει κάποια πράγματα, ορισμένοι από τους συγγενείς μου όμως ήρθαν τις τελευταίες ημέρες για τον συγκεκριμένο λόγο, οπότε όλα καλά» .

Για το γεγονός πως είναι ο μοναδικός Αργεντίνος:

«Για μένα είναι το ίδιο. Ξέρω πως είμαι μοναδικός όμως τα δύσκολα είναι μόνον όταν παίζει η Εθνική Αργεντινής καθώς έρχονται όλοι συμπαίκτες μου για να πειράξουν, να μου την… πουν. Ειδάλλως όλα είναι τέλεια, με όλα τα παιδιά είμαστε έτσι, είμαστε ένα πολύ δεμένο γκρουπ» .

Για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας:

«Νομίζω πως αυτό δείχνει σε όλους πως είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα το είχαμε καταφέρει. Αν δεν έχεις τέτοιο σύνολο σε προσωπικότητες, σε ποιότητα, σε εργατικότητα στην καθημερινότητά σου δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Εμείς το καταφέραμε και δεν το λέω για να το πω. Είμαστε δυνατό σύνολο κι αυτό φαίνεται σε κάθε ματς» .

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Κάθε αγώνας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αντιμετωπίζουμε ομάδες που θέλουν να νικήσουν ειδικά εμάς. Κάτι που είναι λογικό καθώς είμαστε πρώτοι, αήττητοι, είμαστε οι πιο δυνατοί στη χώρα οπότε όλοι θέλουν να δείξουν κόντρα σε μας πως είναι ικανοί, πως μπορούν να μας νικήσουν. Γι’ αυτό κάθε ματς ήταν, είναι και θα είναι δυνατό. Έτσι θα είναι και την Κυριακή και όλα όσα ακολουθήσουν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά καθημερινά, να παραμείνουμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και σε κάθε στιγμή του» .

Για το αν είχε προτίμηση στην κλήρωση:

«Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί αν ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε πού θα δώσουμε το πρώτο ματς, εντός ή εκτός έδρας … Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς ξεχωριστά, πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να είμαστε δυνατοί περιμένοντας ολοένα και πιο δύσκολα. Να το έχουμε στο μυαλό μας και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς επειδή θέλουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα ξεκάθαρα» .

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς, περιμένω ένα καλό παιχνίδι καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκονται συστηματικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας γεγονός που αποδεικνύει πως είναι καλή ομάδα. Για τους οπαδούς μας, είναι πολύ όμορφη η επιθυμία που εισπράττουμε από αυτούς γιατί μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς μέσα στο γήπεδο και πρέπει να το πάρουμε αυτό το μήνυμα πως εξαφανίζουν τα εισιτήρια επειδή πιστεύουν σε μας και μας περιμένουν όσο πιο δυνατούς γίνεται» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags