Facebook Pixel Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρτνι: Θέση για τον τραυματισμό του Αργεντινού που τον κρατάει μακριά από την Ίντερ, πήρε η σύζυγός του
| 2019-03-12 03:58:00

Νέα σενάρια για Ικάρντι-Ίντερ - Πήρε θέση για τα δημοσιεύματα η Νάρα

Sportdog Team
Νέα σενάρια για Ικάρντι-Ίντερ - Πήρε θέση για τα δημοσιεύματα η Νάρα

Τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στις δύο πλευρές;

 

Γουάντα Νάρα: Η κόντρα ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και Ίντερ έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο, με τον Αργεντινό να κοντεύει πλέον ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Τα περισσότερα μέσα αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι πραγματικός, με τον 26χρονο επιθετικό να ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει πράγματι πρόβλημα και να θέτει τον εαυτό του εκτός πλάνων της ομάδας. 

Όλα αυτά βέβαια έχουν ως συνέπεια να φουντώνουν τις φήμες που θέλουν τον Ικάρντι να έχει έρθει σε ρήξη με τον ιταλικό σύλλογο, λόγω διαφωνίας ως προς το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η μάνατζερ και γυναίκα του Γουάντα Νάρα πήρε εκ νέου θέση για το θέμα αυτό, τονίζοντας πως ο σύζυγος και πελάτης της αντιμετωπίζει πράγματι θέμα τραυματισμού και λαμβάνει θεραπεία:

«Ο Μάουρο θέλει να μείνει στην Ίντερ. Εργάζομαι για να τον κάνω να νιώσει καλά και να έχει καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Όσον αφορά τον τραυματισμό του, αυτός σίγουρα δεν είναι εφεύρεση. Λαμβάνει θεραπεία 24 ώρες την ημέρα. Η υγεία του είναι προτεραιότητα για εκείνον τώρα, επειδή εξαιτίας του τραυματισμού νιώθει πως ίσως δεν είναι σημαντικός για την ομάδα. Ο Μάουρο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ. Ελπίζουμε να λυθούν όλα όσο νωρίτερα γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags