Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποθέωση Φύσσα για Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μαυρομμάτη και Εμμανουηλίδη
| 2019-03-11 22:53:00

Τρομερή αποθέωση για Έλληνες του ΠΑΟ: "Πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ο Χατζηγιοβάνης - Σφαίρα ο..."

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση για Έλληνες του ΠΑΟ: "Πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ο Χατζηγιοβάνης - Σφαίρα ο..."

Φοβερές ατάκες για τους πιτσιρικάδες του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε στην εκπομπή "Total Football" του OPEN TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος παίκτης είπε τα καλύτερα για τους πιτσιρικάδες του Τριφυλλιού, αποθεώνοντας τους Τάσο Χατζηγιοβάνη, Φάνη Μαυρομμάτη, Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN:

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο πάει να πει ότι υπάρχει μια προοπτική για αυτόν τον προπονητή να δουλέψει και να έχει κάποια προσόντα και κάποια κριτήρια για να προχωρήσει. Όταν είχαμε συζητήσει με τον κ. Σάντος μου είχε πει για αυτό τον άνθρωπο. Τότε ήταν στην Γκιμαράες προπονητής και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος στην Ελλάδα και πως του είχε μιλήσει πολλές φορές».

Για την τακτική του Δώνη κόντρα στην ΑΕΚ: «Η ομάδα έχοντας τρία ντέρμπι στη σειρά και αφού ξεκίνησε όχι καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής θεώρησε πως είναι σημαντικό και για την ψυχολογία της ομάδας να τη θωρακίσει με αυτούς που έβλεπε πως ήταν κατάλληλοι για το παιχνίδι. Άλλωστε, υπάρχει και ο στόχος της πέμπτης θέσης. Θεώρησε ίσως πως κάποιος ποδοσφαιριστής του κάνει για το συγκεκριμένο ματς καλύτερα από τον Χατζηγιοβάνη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πραγματικά τη φετινή σεζόν, πέρα από τα νούμερα, έχει αποκτήσει μία νοοτροπία νικητή αλλά αυτό που τους έχει κάνει να πηγαίνουν για πρωτάθλημα, είναι πως δεν το λένε. Έχουν χαμηλό προφίλ, λες και τους έχει απαγορευτεί να το λένε. Θυμάμαι μία σεζόν που ήταν πέντε βαθμούς μπροστά και μετά ακολούθησαν άλλα. Αυτό δείχνει πως σοβαρή αντιμετώπιση έχουν».

Για τα παιδιά της πρώτης ομάδας που βγήκαν από την Ακαδημία: «Έχω πολλά να πω για τον Φάνη, είναι ένα παιδί που πληγώθηκε νωρίς. Είναι μαχητής. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα αστείρευτο ταλέντο, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Αν έχει σωστή νοοτροπία θα πάει πολύ μπροστά. Ο Μπουζούκης είναι έντονο ταμπεραμέντο, παίκτης με κότσια. Θέλει δουλειά ακόμα και θα την κάνει. Ο Εμμανουηλίδης επίσης πέρασε δύσκολα και ίσως είναι το παιδί με τα περισσότερα προσόντα. Πρέπει, όμως, να ισορροπήσει. Είναι σφαίρα, σφεντόνα».

Για το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού: «Πως να πείσουμε κάποιον ότι το κάναμε κατ’ επιλογήν. Είναι επιλογή τους όμως να παίζουμε έτσι με τα παιδιά των Ακαδημιών. Αυτό που γίνεται τη φετινή χρονιά, τα παιδιά περνάνε ένα δεύτερο γύρο δύσκολα. Τώρα τους βλέπω όλους πιο προβληματισμένους αλλά έχουν φιλοδοξίες. Μου αρέσει να ακούω τον Δώνη να κάνει αυτοκριτική».

Για την ΑΕΚ: «Να μην ξεχνάμε η ΑΕΚ που ήταν και που έφτασε, έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πάρει και πολλά ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags