Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή πρωτοβουλία της Γιουνάιτεντ για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε
| 2019-03-11 23:47:00

Τρομερή πρωτοβουλία της Γιουνάιτεντ για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε

Sportdog Team
Τρομερή πρωτοβουλία της Γιουνάιτεντ για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε

Γυρίζει στην Αγγλία με ασφάλεια.

Στο σπίτι του θα έχει επιστρέψει μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας ο οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μαχαιρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από οδηγό ταξί μετά τη σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 επί της Παρί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς στο «Παρκ ντε Πρενς» και την πανηγυρική πρόκριση της Γιουνάιτεντ των πιτσιρικάδων με το τελικό 3-1 επί της Παρί, οπαδοί της αγγλικής ομάδας πήραν ταξί για να γυρίσουν στο κέντρο της πόλης.

Όταν ο ταξιτζής έκανε δεξιά και τους ζήτησε να κατέβουν δίχως να έχουν φτάσει στον προορισμό τους, έβγαλε και μαχαίρι και απείλησε τη γυναίκα που επέβαινε στα πίσω καθίσματα. Ο άτυχος οπαδός που κινδυνεύει η ζωή του, προσπάθησε να πάρει το μαχαίρι από το χέρι του οδηγού με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να τον μαχαιρώσει βαθιά στο στήθος!

Ο οπαδός χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, όμως απέφυγε τον κίνδυνο! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε έναν άνδρα για να συνοδεύσει με ασφάλεια τον οπαδό στο ταξίδι της επιστροφής από το Παρίσι με το τρένο και τέλος καλό όλα καλά...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags