Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη επίθεση στον Χιμένεθ για Κρστίτσιτς
| 2019-03-12 10:47:00

Απίστευτη επίθεση σε Χιμένεθ - Αυτόν "καίει" - Τον... ψάχνει ο Σιμόες - Πρωτοσέλιδο-κόλαση

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη επίθεση σε Χιμένεθ - Αυτόν "καίει" - Τον... ψάχνει ο Σιμόες - Πρωτοσέλιδο-κόλαση

Τρελό "πέσιμο" στον Μανόλο. Τι έκανε και ποιος είναι ο κίνδυνος;

ΑΕΚ - Νέναντ Κρστίτσιτς: Από το sportdog, πολύ έγκαιρα, πολύ υπεύθυνα και χωρίς το παραμικρό "σύρμα" που φαίνεται πως έχει πέσει στα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου (τυχαίο μάλλον...) έχετε διαβάσει για το τι (δεν) συμβαίνει με τον Σέρβο άσο. Τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ επί ημερών επιστροφής στη Super League, που δεν έχει κάνει το.... παραμικρό ουσιαστικά 2,5 μήνες μετά την άφιξη του στην Αθήνα.

Νέο... φάκελο αναφορικά με το τις πταίει και ο Σέρβος δεν βρίσκεται... πουθενά στο ρόστερ του Δικεφάλου, τόσο επί Ουζουνίδη όσο και επί Χιμένεθ, δεν πρόκειται να ανοίξουμε. Το γεγονός ότι ουσιαστικά σε... συγχορδία το σχετικό θέμα αναδεικνύεται σχεδόν σε όλα τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ του Τύπου, είναι ενδεικτικό του προβληματισμού που επικρατεί, προφανώς όχι στο αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας, ως προς το στάτους του παίκτη.

Ο οποίος και ήρθε στην ΑΕΚ με σκοπό, πρακτικά, να πάρει τη φανέλα σπίτι του και να αποτελέσει την κολώνα στο κέντρο της απερχόμενης πρωταθλήτριας. Η ανατροπή δεδομένων μάλιστα με τον Αντρέ Σιμόες και η ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της Ένωσης, θεωρήθηκε ως ιδανικό ταίριασμα με τον Σέρβο, αφού δεν έλειπε η πίστη από πως οι δυο τους μπορούν να στελεχώσουν ένα ιδανικό και αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο στο κέντρο του γηπέδου.

Κάτι που όμως δεν το έχει δει κανείς, με τον Νέναντ Κρστίτσιτς να ψάχνει να βρει λεπτά συμμετοχής ως τώρα. Ο κίνδυνος απαξίωσης του Σέρβου, όπως επισημαίνεται στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ), μοιάζει με κραυγή αγωνίας.

Και προφανώς δεν απευθύνεται προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προς τους φροντιστές ή τα... Νεφελίμ! Είναι ξεκάθαρη η προσέγγιση και έχει όχι ονοματεπώνυμο ως προς τη στόχευσή της, αλλά θεσμική ταυτότητα: αφορά τον προπονητή της ομάδας. Τον εκάστοτε προπονητή της ομάδας.

Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Χιμένεθ, γιατί τώρα, αυτό είναι στον πάγκο της Ένωσης, σε αυτήν την προτροπή, την "κραυγή αγωνίας" των "κιτρινόμαυρων" ρεπορτάζ. Γιατί ναι, ο Σέρβος ήρθε με ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο (επισημάνθηκε, αλλά θεωρήθηκε ήσσονος σημασίας), αντιμετώπισε και ένα ακόμη στο μεσοδιάστημα, στην προπόνηση -αλήθεια είναι- δεν "πετάει", αλλά αυτά όπως ισχύουν στα αποδυτήρια της κάθε ομάδας, αμφίδρομα είναι. Ό,τι (συνήθως) δίνεις στον παίκτη, παίρνεις και πίσω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Κόλκας: "Την ψώνισα με ρεπόρτερ της ΑΕΚ - Ήταν σκάνδαλο - Θα είχε τελειώσει με Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags