Facebook Pixel Άλεφ - Μπογέ: Είναι στον αέρα, έρχονται τελικές αποφάσεις
| 2019-03-12 11:50:00

Στον αέρα Μπογέ και Άλεφ – Καμία απόφαση για το μέλλον, έρχονται εξελίξεις

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Στον αέρα Μπογέ και Άλεφ – Καμία απόφαση για το μέλλον, έρχονται εξελίξεις

Καυτά θέματα που επιζητούν λύση ταλαιπωρούν την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ η συζήτηση για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ιδιαίτερα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα του Δικέφαλου αετού απογοήτευσε (για πολλοστή φορά φέτος) με την εμφάνισή της, ξεκίνησε η κουβέντα για το τί μέλλει γενέσθαι με ορισμένους παίκτες που είναι δανεικοί και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Συν τοις άλλοις συζητιέται αρκετά η χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών σε λάθος θέσεις, όπως η περίπτωση του Κρίστιτσιτς, ο οποίος ως δεκάρι δεν αποδίδει, πρόκειται όμως για έναν χαφ με φοβερή εμπειρία και παραστάσεις ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οπότε είναι φως φανάρι, ότι η διαχείριση που γίνεται θα πρέπει να βελτιωθεί.

Ο Σέρβος όμως είναι ιδιοκτησία της ΑΕΚ και το καλοκαίρι με προετοιμασία θα μπορέσει να κουμπώσε καλύτερα στα θέλω του Μανόλο Χιμένεθ μέσα στο γήπεδο. Τί γίνεται με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν ανήκουν στην Ένωση και παίζουν ως δανεικοί, όπως ο Λούκας Μπογέ και ο Άλεφ Σαλντάνια;

Δημοσίευμα της Τρίτης υποστήριζε, ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι «τελειωμένοι» στην ΑΕΚ και θεωρείται απίθανο η ομάδα να κινηθεί για την παραμονή τους μετά τη λήξη του δανεισμού τους. Το μέλλον των δύο δανεικών στην ομάδα την επόμενη σεζόν είναι στον αέρα. Μάλιστα στην Ένωση τονίζουν, ότι δεν υπάρχει απόφαση για κανέναν ποδοσφαιριστή, σε σχέση με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Τα θέματα αυτά παραμένουν ορθάνοιχτα. Οι εκκρεμότητες θα κλείσουν εφόσον γίνει η σούμα . Γιατί μην ξεχνάμε υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε διαρκή κρίση. Άρα το έργο μπορεί να... γυρίσει για οποιονδήποτε, εφόσον δείξει το φιλότιμό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει αποδείξει άλλωστε η ΑΕΚ, ότι ανταμείβει αυτούς που ματώνουν τη φανέλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags