Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για τον Λορέντσο Ινσίνιε
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-12 19:02:00

Η πρόκριση της... άνοιξε την όρεξη - Δίνει 100 εκατ. για παικταρά η Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Η πρόκριση της... άνοιξε την όρεξη - Δίνει 100 εκατ. για παικταρά η Γιουνάιτεντ!

Αυτό θα είναι... μπαμ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο τους, με αποκορύφωμα την επική πρόκριση που πήραν για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλα δείχνουν πως ο Νορβηγός τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν, με τους διοικούντες της Γιουνάιτεντ να θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ, προκειμένου να βοηθήσουν τον Σόλσκιερ να "χτίσει" ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό. η ιταλική "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει πως η βρετανική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Λορέντσο Ινσίνιε, προσφέροντας στη Νάπολι το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται ο μάνατζερ του αρχηγού της Νάπολι, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος φέρεται να συζητά ήδη με τη Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής Ιταλός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όμως μια πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη τη Νάπολι. Μάλιστα, το όνομα του Ινσίνιε συζητιέται εντόνως μετά τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Νάπολι προς το πρόσωπό του σε πρόσφατο παιχνίδι με τη Σασουόλο. "Είμαι πάντα ο μόνος που κριτικάρουν", δήλωσε μετά το ματς ο αρχηγός των Παρτενοπέι και τα σενάρια για το μέλλον του... πήραν φωτιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags