Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Το ενδιαφέρον της Αντάλιασπορ και η συμφωνία με τον Σαββίδη
| 2019-03-15 10:12:00

Τρελό σενάριο με το "θηρίο" - Θέλει τα λεφτά του... εξαφανισμένου - "Φτύνει" ΠΑΟΚ για τέτοια ομάδα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό σενάριο με το "θηρίο" - Θέλει τα λεφτά του... εξαφανισμένου - "Φτύνει" ΠΑΟΚ για τέτοια ομάδα;

Απίθανο ρεπορτάζ. Γιατί δεν έχει συμφωνήσει ακόμα. Θα την κάνει;

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Πάνω που το είχαμε ξεχάσει το θέμα -παρότι ακόμη δεν έχει "κλείσει"- έρχεται το σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport, να το… υπενθυμίσει. Για τον βασικό στόπερ του Δικεφάλου ο λόγος, που σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει δεχθεί εξαιρετική πρόταση από την Αντάλιασπορ, αλλά "αντιστέκεται στον πειρασμό".

Ακούγεται ομολογουμένως λίγο οξύμωρο. Πως δηλαδή μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην Τουρκία, χωρίς την παραμικρή πρωταγωνιστική φιλοδοξία μπορεί να αποτελεί "πειρασμό" για έναν ενδεκαδάτο παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται για... κούπα και Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα, ακόμη και με βάση την αρχική πρόταση που είχε κατατεθεί στον Αφρικανό, δεν προσφέρει περισσότερα και στο οικονομικό κομμάτι. 

Και επιπρόσθετα, πως "δελεάζει" τον παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις αναφορές του προηγούμενου διαστήματος δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, απλώς επιζητάει -γι' αυτό και δεν έχει συμφωνήσει ακόμη σε ανανέωση- ένα καλύτερο συμβόλαιο, ενδεικτικό της προσφοράς του, βασισμένο στη σύγκριση αυτής με την αντίστοιχη -για παράδειγμα- του εξαφανισμένου Χατσερίντι, ο οποίος εισπράττει ετησίως περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Μοιάζει λοιπόν λίγο "τσιμπημένο" για να είναι αληθινό. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καταγράψει στο sportdog από τον Ιανουάριο, η κατάσταση είναι απλή: Βαρέλα και Σαββίδης έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει προφορικά, με τον Αφρικανό μάλιστα να είναι τόσο σίγουρος πως αυτή η συμφωνία θα αποτυπωθεί και στο χαρτί που έχει γνωστό στη Θεσσαλονίκη πως ψάχνει να αγοράσει σπίτι.

Πότε τώρα θα επισημοποιηθεί αυτή η συμφωνία; Λογικά θα είναι ένα από τα "κερασάκια" της τούρτας κατάκτησης του πρωταθλήματος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο deal από Σαββίδη, "αντιγράφει" Ολυμπιακό - Αυτόν πουλάει με 20 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags