Facebook Pixel Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης: Με ποινή από 1 έως 3 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν τον καταγγείλουν στην UEFA οι Ισπανοί
| 2019-03-17 05:59:00

Τρέμουν στην Γιουβέντους - Βαριά καμπάνα για Ρονάλντο - Χάνει τους προημιτελικούς;

Sportdog Team
Τρέμουν στην Γιουβέντους - Βαριά καμπάνα για Ρονάλντο - Χάνει τους προημιτελικούς;

Πέρασε στην αντεπίθεση η Ατλέτικο!

Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σαρωτικός στην νίκη επί της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού με τρία προσωπικά του τέρματα καθάρισε για την ομάδα του και πήρε το εισιτήριο για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απρεπής κίνηση του όμως στον πανηγυρισμό του και τα «γαλλικά» που έσυρε στους οπαδούς της Ατλέτικο έχει προκαλέσει την αντίδραση της ισπανικής ομάδας, που είναι έτοιμη να τον καταγγείλει στην UEFA και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία από μια έως τρεις αγωνιστικές.

Στην Γιουβέντους ευελπιστούν ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, όπως άλλωστε τιμωρήθηκε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε αφού και οι δύο προχώρησαν στην ίδια ασεβή χειρονομία, πανηγυρίζοντας δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Ατλέτικο θέλει να το πάρει ένα βήμα παραπάνω και να τον καταγγείλει στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ώστε να τιμωρηθεί και με τιμωρία μία ως τρεις αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags