Facebook Pixel Premier League - Λίβερπουλ: Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Κόκκινοι κόντρα στην Φούλαμ,
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-17 18:07:00

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για την Λίβερπουλ - Έπιασαν ξανά την κορυφή οι "κόκκινοι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη δια πυρός και σιδήρου για την Λίβερπουλ - Έπιασαν ξανά την κορυφή οι "κόκκινοι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολα η ομάδα του Κλοπ, νίκησε με 2-1 την Φούλαμ. 

Premier League: Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Λίβερπουλ κόντρα στην Φούλαμ, η οποία παρότι προηγήθηκε με τον Μανέ, στο 26’, είδε τον Μπάμπελ να ισοφαρίζει στο 74’ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Μίλνερ στο 81'.

Πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 76 αφήνοντας πίσω της την Μάντσεστερ Σίτι, με 74 που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αντιθέτως τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ για την Φούλαμ, που έχει γνωρίσει 10 ήττες στα 11 τελευταία ματς και η υπόθεση της παραμονής δυσκολεύει αρκετά. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται του Πολίτες, ενώ οι «κόκκινοι» κοντράρονται με την Τότεναμ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάποια φάση στην εστία της Φούλαμ. Στο 26’ ο Μανέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλοπ μετά από ασίστ του Φιρμίνιο και έγραψε το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

17 γκολ πλέον για τον Μανέ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα που ξεπέρασε μάλιστα τον Ντεμπά Μπα, ο οποίος την περίοδο 2011-12 ήταν πρώτος Σενεγαλέζος σκόρερ στην Premier League με 16 τέρματα με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Φούλαμ να φτάνει στην ισοφάριση μετά από ένα τραγικό λάθος του Άλισον αλλά και του Φαν Ντάικ, και ο Μπάμπελ έκανε το 1-1 και σόκαρε τους «κόκκινους».

Ο Μανέ όμως ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του Κλοπ, κερδίζοντας ένα καθαρό πέναλτι μετά από ανατροπή του Ρίκο. Ο Μίλνερ ευστόχησε και η Λίβερπουλ πήρε την νίκη που την φέρνει ξανά στην κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags