Facebook Pixel Συγκλονίζει η εξομολόγηση της συζύγου του Αστόρι: «Για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου»
| 2019-03-20 16:11:00

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της συζύγου του Αστόρι: «Για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου»

Sportdog Team
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της συζύγου του Αστόρι: «Για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου»

Ανατριχιάζει με τα λεγόμενά της.

Στις 4 Μαρτίου 2018 ο Ντάβιντε Αστόρι έφυγε ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω την σύζυγό του, Φραντσέσκα Φιορέτι και την μικρή κορούλα του. Ένα χρόνο μετά το τραγικό γεγονός η Φραντσέσκα εξομολογείται ότι δεν περνάει μία μέρα χωρίς να σκέφτεται τον αδικοχαμένο άσο της Φιορεντίνα.

«Πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει αν κοιμήθηκα την 4η Μαρτίου και τους απάντησα πως για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου. Ό,τι και αν κάνω, σκέφτομαι πως ο Νταβίντε δεν είναι πλέον δίπλα μου. Ήταν μία τραγωδία για μένα. Ήταν ένας βασανιστικός, δύσκολος και απαιτητικός χρόνος για μένα. Δεν ήξερα πως ήμουν τόσο δυνατή. Έπρεπε να βρω την ενέργεια και το κουράγιο που δεν ήξερα καν αν έχω, για να αντεπεξέλθω. Πριν ήμουν η Φρα, ένα κορίτσι της ηλικίας μου, έπειτα έγινα η Φραντσέσκα, μία γυναίκα που αντιμετωπίζει προκλήσεις που δεν φανταζόταν ποτέ ότι μπορούσε να ξεπεράσει. 



Συχνά σκέφτομαι πώς θα συμπεριφερόταν αν ήταν στη θέση μου. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον πόνο. Στην αρχή, φοβόμουν τα πάντα. Για πολλούς μήνες δεν άνοιγα την τηλεόραση ούτε κοιμόμουν στο δωμάτιό μας. Φοβόμουν πως δεν θα μπορώ πλέον να φροντίζω την κόρη μου. Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Ντάβιντε πήγα σε παιδοψυχολόγο, η οποία με βοήθησε. Ήμουν εντελώς μπερδεμένη. Είμαι πολύ χαρούμενη που η μνήμη του έχει μείνει ζωντανή και ακούω από πολλούς ότι ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και όντως ήταν. 

Είμαι 30 χρόνων και πολλές φορές σκέφτομαι πως είναι αδύνατο να ερωτευτώ ξανά, αλλά ακόμα ελπίζω να ανακαλύψω καινούρια μέρη, να γελάσω ξανά και να πηγαίνω για φαγητό με φίλους»,
εξομολογείται η Φραντσέσκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags