Facebook Pixel ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον
| 2019-03-20 17:11:00

Θα γίνει "μακελειό" στη Superleague - "Γάτος" με 200.000 ευρώ - Όλοι "ντου", μόνο η ΑΕΚ... σνομπάρει

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα γίνει "μακελειό" στη Superleague - "Γάτος" με 200.000 ευρώ - Όλοι "ντου", μόνο η ΑΕΚ... σνομπάρει

Αυτή είναι η μεταγραφάρα! Ποιος τον θέλει πιο πολύ; Αποκάλυψη τώρα!

Δεν είναι από τα εμπορικά ονόματα. Δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα στις πρόωρες αλλά πάντα τέτοιο καιρό πρωτοεμφανιζόμενες, μεταγραφικές φήμες. Η αλήθεια όμως είναι πως αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, τον Ισλανδό τερματοφύλακα της ΑΕΛ η αναφορά.

Και αυτή, με αφορμή την πρόσφατη κλήση του στην εθνική Ισλανδίας εν όψει των επερχόμενων, πρώτων υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Euro 2020. Ο 30χρονος λοιπόν κίπερ έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα των "βυσσινί" συγκεντρώνοντας τα βλέμματα αρκετών τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog είναι απολύτως εφικτή για οποιονδήποτε κινηθεί για την απόκτησή του. Μιλάμε για 200.000 ευρώ, ποσό που σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό.

Και μπορεί η ΑΕΚ με την προσθήκη του Αθανασιάδη να έχει κλείσει την τριάδα των τερματοφύλακων της για την επόμενη χρονιά (είτε μείνει είτε φύγει ο Μπάρκας), οι άλλοι "μεγάλοι" όμως της Superleague έχουν ανοιχτά τα μέτωπα της τριανδρίας τους κάτω από το τέρμα.

Στον ΠΑΟΚ, λογικά ο Πασχαλάκης είναι…  μπετόν, αλλά πάντα υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτό και συνεπώς… ποτέ δεν ξέρεις, ο Ζίβκοβιτς είναι stand by, στον Ολυμπιακό, είναι εκκρεμές το τι τελικά θα γίνει με τον Σα, ενώ μόνο σίγουρη δεν είναι και η παραμονή του (έτσι κι αλλιώς ελεύθερου να υπογράψει όπου επιθυμεί αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος) Λοντίγκιν, ενώ -γιατί όχι- οι 200.000 ευρώ είναι ένα ποσό που ακόμη και για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, δεν είναι απαγορευτικό.

Πάντως, το γεγονός είναι πως σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Κρίστινσον, το  μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο υπάρχει από ομάδες εκτός Ελλάδας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags