Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη στην άμυνα
| 2019-03-21 10:06:00

Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - "Χυλόπιτα" για επιστροφή - Μολέντο με 5 "χαρτιά" - Μέσα Μπα, έξω Σισέ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - "Χυλόπιτα" για επιστροφή - Μολέντο με 5 "χαρτιά" - Μέσα Μπα, έξω Σισέ;

Έρχεται ηγέτης στην άμυνα. Ποιοι αποχωρούν. Ρεπορτάζ με ονόματα!

Από το τέλος της περασμένης μεταγραφικής περιόδου στο sportdog ξεκαθαρίζαμε σε κάθε τόνο πως στον Ολυμπιακό το πιθανότερο είναι να κινηθούν για δύο στόπερ το προσεχές καλοκαίρι. Εναν εμπειρότερο, με ξεκάθαρα ποιοτικά και ηγετικά χαρακτηριστικά και έναν ακόμη για να συμπληρώσει το καρέ των κεντρικών αμυντικών, αφού αναμένονται... αποχωρήσεις. 

Χθες μόλις, επανήλθαμε, αναλύοντας τα δεδομένα ύστερα από τη διαρροή για προσέγγιση του Ολυμπιακού στον Άρη για τον Φραν Βέλεθ, επαναλαμβάνοντας πως ο Ισπανός δεν μπορεί να είναι παρά ο "συμπληρωματικός" της δυάδας των κεντρικών αμυντικών που θα στοχεύουν οι "ερυθρόλευκοι" το καλοκαίρι.

Σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του sportdog. Η ονοματολογία, επίσης, έχει αναλυθεί στο παρελθόν από τον "σκύλο". Η περίπτωση του Ένγκελς δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί στο πλαίσιο της πιθανής επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αφού και η συμφωνία δανεισμού με τη Ρεμς είναι πολύ συγκεκριμένη και δίνει το απόλυτο δικαίωμα αγοράς του (που θα εξασκηθεί, εφόσον έχει εξασφαλίσει καιρό τώρα την παραμονή στο σαμπιονά - κάτι που μετέτρεπε αν επιτυγχάνονταν τον δανεισμό του Βέλγου σε υποχρεωτική αγορά) στον γαλλικό σύλλογο, αλλά και ο ίδιος ο Βέλγος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ξανάγινε! Τα πάνω-κάτω με αυτή την απόφαση ο Μαρτίνς - Αλλάζει όσα ξέραμε για τον Ολυμπιακό!

Για τον Μολέδο, έχουμε τονίσει το απαιτούμενο πόσο ή, για να το πούμε διαφορετικά, τις απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ, οι οποίες αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που στον Ολυμπιακό... ακούνε κάπως, αφού ο Βραζιλιάνος περπατάει πλέον στα 33 και σίγουρα ένα τέτοιο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας είναι πολύ μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση, τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή είναι πολύ πρώιμη η οποιαδήποτε συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νεαρός Γάλλος, ο Μπα έρχεται και θα είναι μέλος της τετράδας των κεντρικών αμυντικών, που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται και ο Μεριά.

Ο Τυνήσιος όμως θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αφρικα, όπως και ο Σισέ, ο οποίος ως γνωστόν είναι στη "βιτρίνα" των υπό παραχώρηση, απουσίες που επίσης "υποχρεώνουν" τον Ολυμπιακό να κινηθεί για δύο στόπερ, να εξετάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα εναλλακτικές επιλογές (εξ ου και η διερεύνηση για Βέλεθ) και να θέσει την προσθήκη τουλάχιστον ενός στόπερ ως βασική προτεραιότητα μέχρι το αργότερο το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ερυθρόλευκη" αποκάλυψη που προκαλεί πανικό στην ΑΕΚ: "Ποιος Χασάν; Τον Πόνσε θέλει ο Ολυμπιακός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags