Facebook Pixel ΑΕΚ - Έλντερ Λόπες: Επιστρέφει από τον τραυματισμό του!
| 2019-03-21 12:12:00

Ανατριχίλα με την εξομολόγηση του Έλντερ Λόπες για τον τραυματισμό του - "Δεν αισθανόμουν το..."

Sportdog Team
Ανατριχίλα με την εξομολόγηση του Έλντερ Λόπες για τον τραυματισμό του - "Δεν αισθανόμουν το..."

Ο άσος της Ένωσης συγκινεί.

ΑΕΚ - Έλντερ Λόπες: Επιστρέφει από τον τραυματισμό του!

Ο Λόπες μίλησε στο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ, αναφερόμενος στον τραυματισμό του και την εμπιστοσύνη του στο ιατρικό επιτελείο των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όταν στην προσπάθειά μου να κόψω την μπάλα, άκουσα ένα κρακ στο γόνατο και κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Στη διάρκεια όλης της καριέρας μου δεν είχα αισθανθεί κάτι παρόμοιο, οπότε κατάλαβα ότι ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι όταν τραυματίστηκα δεν αισθανόμουν καθόλου το γόνατό μου, ήταν πολύ χαλαρό, καθόλου σταθερό, και ζήτησα αμέσως αλλαγή γιατί δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έπειτα η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο ήταν ότι υπήρχε πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού στους χιαστούς και ψυχολογικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πολλά πράγματα περνάνε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή γιατί αυτό που σκέφτεσαι είναι αν θα καταφέρω ξανά να παίξω και αν παίξω αν θα είμαι στο ίδιο επίπεδο πριν από τον τραυματισμό», ανέφερε αρχικά ο Λόπες και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια όμως με το πέρασμα του χρόνου και με το στήριγμα όλων, των συμπαικτών μου, το ιατρικό επιτελείο, της οικογένειάς μου θεωρώ πως όλα αυτά είναι περασμένα και έχουν ξεχαστεί. Ήταν απλή η απόφαση να χειρουργηθώ εδώ γιατί γνώριζα πως οι συμπαίκτες μου όπως ο Μάνταλος, ο Μπακάκης, ο Λαμπρόπουλος είχαν χειρουργηθεί εδώ και τα παιδιά είχαν επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση. Αποφάσισα να με χειρουργήσει ο κύριος Νικολάου τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήξερα ότι η εγχείριση είχε πάει πολύ καλά και το ίδιο καλά πήγε και στη συνέχεια η αποκατάσταση. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση που πήρα να χειρουργηθώ εδώ από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags