Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο από νυν παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δεν πήρα χρόνο συμμετοχής"!
| 2019-03-22 10:40:00

Κράξιμο από νυν παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δεν πήρα χρόνο συμμετοχής"!

Sportdog Team
Κράξιμο από νυν παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δεν πήρα χρόνο συμμετοχής"!

Διαβάστε ποιος είναι 

Ο Στέλιος Κίτσιου, που ζει πλέον στην Τουρκία καθώς αγωνίζεται στην Ανκαραγκουτσού, μίλησε για την ζωή του εκεί, ενώ δεν έλειψε η αναφορά στον ΠΑΟΚ όπου και ανήκει, λέγοντας πως δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

«Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω. Στο Βέλγιο είχα βρει χώρο και χρόνο, αλλά μετά επέστρεψα. Τώρα, στην Ανκαραγκουτσού αισθάνομαι καλά. Είμαι εδώ για να παίζω. Πριν να έρθω εδώ, ήξερα μόνο το όνομα της ομάδας. Δεν ήξερα πολλά. Αλλά αφού ήρθα, έμαθα σταδιακά τα πάντα. Ο κόσμος της ομάδας, έχει πολλά κοινά με τους Έλληνες φιλάθλους. Ο κόσμος της ομάδας στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία: «Παλεύουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι η παραμονή της ομάδας στην 1η κατηγορία. Μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Πρώτα από όλα, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί η ομάδα να υποβιβαστεί, αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε»,

Σ’ ότι αφορά τη ζωή στην Τουρκία είπε: «Η Τουρκία ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήθελα να το δοκιμάσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περνάω πολύ καλά. Δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές με την Ελλάδα. Ο κόσμος στην Τουρκία είναι πολύ φιλικός. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν ανάλογες κουλτούρες. Ο τρόπος ζωής είναι πάνω κάτω ο ίδιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags