Facebook Pixel Μπρούνο Τσιρίλο - ΑΕΚ: Φέρνει πίσω τον Ιταλό ο Μελισσανίδη, σκάνε μεταγραφές!
| 2019-03-23 20:55:00

Το πρώτο "μπαμ" Μελισσανίδη για το καλοκαίρι - Φτιάχνει τρελό δίδυμο με αγαπημένο των οπαδών!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το πρώτο "μπαμ" Μελισσανίδη για το καλοκαίρι - Φτιάχνει τρελό δίδυμο με αγαπημένο των οπαδών!

Έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην ΑΕΚ. "Κλικ" για την αποκάλυψη!

Μπρούνο Τσιρίλο - ΑΕΚ: Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Μαρτίου, ωστόσο στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του ήδη σκέφτονται και δουλεύουν πάνω στην επόμενη σεζόν.

Τη στιγμή λοιπόν που ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του επικεντρώνονται στο φινάλε του πρωταθλήματος και φυσικά στην κατάκτηση του Κυπέλλου, η διοίκηση… τρέχει για την επόμενη χρονιά, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη της φετινής, που οδήγησαν τους Κιτρινόμαυρους στην τρίτη θέση και ουσιαστικά στην αποτυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να κάνει μία σημαντική μεταγραφή, η οποία δεν θα αφορά παίκτη, αλλά στέλεχος της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ψάχνει στην αγορά για έναν έμπειρο παράγοντα, ο οποίος θα έχει άριστες ποδοσφαιρικές γνώσεις και θα ειδικεύεται στις μεταγραφές.

Η εξέλιξη αυτή πάντως, τη δεδομένη στιγμή, δεν σχετίζεται με την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος παρά τα λάθη που έχει κάνει στις μεταγραφικές περιόδους, στηρίζεται από το αφεντικό της ΑΕΚ και υπολογίζεται για το καλοκαίρι κανονικά.

Ο Μελισσανίδης ψάχνει για έναν άνθρωπο που θα συνεργαστεί με τον «Λύμπε» και μαζί θα τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αυτή την φορά δεν θέλει να είναι όμως κάποιος σαν τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος δεν… κόλλησε ποτέ με την ΑΕΚ και αποχώρησε σύντομα, αλλά κάποιος που ξέρει καλά τον σύλλογο και τον τρόπο λειτουργίας του.


Γι’ αυτό λοιπόν τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει οι φήμες για πιθανή επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο στην ΑΕΚ, ώστε να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ και να συνεργαστεί με τον Λυμπερόπουλο, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Είχαν υπάρξει άλλωστε συμπαίκτες στην Ένωση, ενώ έχουν κάνει μαζί δουλειές όσο ήταν και οι δύο μάνατζερ. Μάλιστα, το σχέδιο που «δουλεύεται» αυτή τη στιγμή, αναφέρει πως ο Λυμπερόπουλος θα ασχολείται με τις μεταγραφές από την Ελλάδα και ο Ιταλός με παίκτες αποκλειστικά από το εξωτερικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή βόμβα με Ανσαριφάρντ! Γυρίζει στην Ελλάδα για μεγάλη ομάδα, δεν είναι ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags