Facebook Pixel Έκι Πόνσε - Βασίλης Μπάρκας: Μετά την είδηση της επικείμενης πώλησης του Όλσεν, φουντώνουν οι φήμες για συμβιβασμό ΑΕΚ-ΡΟΜΑ
| 2019-03-25 10:29:00

Εξέλιξη που ανάβει φωτιές για Πόνσε - Έτσι θα τουμπάρει την Ρόμα η ΑΕΚ; Χαμός!

Sportdog Team
Εξέλιξη που ανάβει φωτιές για Πόνσε - Έτσι θα τουμπάρει την Ρόμα η ΑΕΚ; Χαμός!

Όλο το ρεπορτάζ!

Έκι Πόνσε - Βασίλης Μπάρκας: Μια εξέλιξη που συμφέρει αρκετά την ΑΕΚ είναι ότι η Ρόμα το προσεχές καλοκαίρι θα πουλήσει τον Ρόμπιν Όλσεν, καθώς ο Σουηδός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό του Άλισον και ο οποίος θεωρείται ένα από τα λάθη του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρόμα Μόντσι, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει και συμβεί, τότε στην Ένωση φουντώνουν τα σενάρια για παραμονή του Έκι Πόνσε.

Όπως αναφέραμε και χθες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ιταλία που έκανα λόγο για μια συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ρόμα, σχετικά με τον Έκι Πόνσε και τον Βασίλη Μπάρκα.

 Το ενδιαφέρον των Τζιαλορόσι για τον Έλληνα τερματοφύλακα είναι γνωστό και ίσως τώρα με την επικείμενη αποχώρηση του Όλσεν σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο συμβιβασμού με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να λάβει κάποια έσοδα με μία οριστική συμφωνία για την πώλησή του Αργεντινού και η ΑΕΚ σκέφτεται να ρίξει στο τραπέζι την περίπτωση του Μπάρκα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags