Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Τον Αχμέντ Χασάν θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται δανεικός από την Μπράγκα.
| 2019-03-25 10:57:00

Αυτόν θέλουν να κρατήσουν στο Λιμάνι - Θα τινάξει την μπάνκα ο Μαρινάκης με 4 εκατ;

Sportdog Team
Αυτόν θέλουν να κρατήσουν στο Λιμάνι - Θα τινάξει την μπάνκα ο Μαρινάκης με 4 εκατ;

Διαβάστε ποιος παίκτης βρίσκεται στο επίκεντρο!

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Αχμέντ Χασάν αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού ενόψει του καλοκαιριού, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται δανεικός στους Ερυθρόλευκους από την Μπράγκα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών που είχε εισηγηθεί για την μεταγραφή του στην ομάδα, θέλει να τον κρατήσει στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν, ενώ την ίδιο θέλει και ο ίδιος αφού έχει βρει πλέον τα πατήματα του στην ομάδα.

Μπορεί να άργησε όμως ο «Κόκα», εξελίχθηκε σε πολύτιμο παίκτη για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς μετράει 12 γκολ σε 27 παιχνίδια, παρότι αρχικά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Τα δεδομένα για την παραμονή του όμως είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού ο παίκτης έχει οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ και η Μπάργκα δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί ένα νέο δανεισμό του παίκτη.

Από τη άλλη μεριά στους Ερυθρόλευκους δεν υπάρχει πρόθεση να καταβληθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό, και αναζητούν την «χρυσή τομή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags