Facebook Pixel ΑΕΚ - Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Αυτόν παίρνει η ΑΕΚ από Ελλάδα - Τον θέλει ο Λυμπερόπουλος!
| 2019-03-26 18:03:00

Απίθανο: Αυτόν παίρνει η ΑΕΚ από Ελλάδα - Τον θέλει ο "Λύμπε" - Τρελά λεφτά για... τέταρτος;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο: Αυτόν παίρνει η ΑΕΚ από Ελλάδα - Τον θέλει ο "Λύμπε" - Τρελά λεφτά για... τέταρτος;

Φούντωσαν οι φήμες για "μπαμ" στη Superleague. Τι ισχύει;

ΑΕΚ - Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Οικονόμου. Οι τρεις στόπερ που έχουν εξασφαλισμένη θέση στην τετράδα των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά. Εφόσον για κανέναν δεν προβλέπεται αποχώρηση, η αναζήτηση της Ενωσης αφορά έναν ακόμη στόπερ προκειμένου να κλείσει το… καρέ.

Και μάλιστα, τέταρτο και… ιεραρχικά, στην αξιολόγηση δηλαδή που έχει γίνει. Υπενθυμίζουμε πως όταν "στράβωσε" (οριστικά πλέον) το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Λαμπρόπουλου, η "επίσημη" (μέσω διαρροών πάντα…) δικαιολογία της ΑΕΚ ήταν πως για τον τέταρτο ιεραρχικά κεντρικό της αμυντικό (έτσι "αξιολογούνταν" ο Λαμπρόπουλος) δεν γίνεται να δίνονται παραπάνω από 250.000 ευρώ ετησίως, γι’ αυτό και δεν έγιναν δεκτές – εξ αρχής – οι απαιτήσεις του διεθνή αμυντικού για συμβόλαιο 350.000 ευρώ.

Με αυτό λοιπόν ως δεδομένο, μοιάζει μάλλον… παράλογο να μπει η ΑΕΚ σε διαδικασία αγοράς του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, βάσει των σεναρίων που έχουν προκύψει ξανά τις τελευταίες μέρες. Ναι, ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο, οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ενωσης έχουν συγκεντρώσει θετικές πληροφορίες, έχοντας άκρως θετική εικόνα για την αξία και τη δυναμική του 23χρονου στόπερ, ωστόσο αυτός δεν εμπίπτει σε "καθεστώς" τέταρτου στόπερ στην ιεραρχία της ΑΕΚ.

Ούτε αξιολογικά -δύσκολα θα δεχτεί ο ίδιος να έρθει στην Ενωση γνωρίζοντας πως θα είναι ο… τελευταίος τροχός της αμάξης- αλλά ούτε και οικονομικά. Θέμα με τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή δεν (θα) πρέπει να υπάρχουν, ωστόσο με τον Πασαλίδη να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και τους Αρκάδες – διαχρονικά – ομάδα που δεν πουλάει φθηνά, εννοείται πως αυτή η κίνηση ξεπερνάει κατά πολύ το μπάτζετ που έχει θέσει η ΑΕΚ για την προσθήκη του τέταρτου κεντρικού της αμυντικού για την επόμενη σεζόν.

Και φυσικά, πάντα, υπάρχει και το θέμα της εκπροσώπησης του Ελληνα στόπερ, αφού ο ατζέντης του είναι ο ίδιος με αυτόν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε ο Ολυμπιακός: Αυτόν πουλάει ο Μελισσανίδης με 8 εκατομμύρια - Δεν το βρίσκεις με τίποτα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags