Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης – Στέλιος Γιαννακόπουλος: Συγκλονιστικοί Μπασινάς και Γιαννακόπουλος - Ατάκα-φωτιά στα αποδυτήρια
| 2019-03-27 00:21:00

Συγκλονιστικοί Μπασινάς και Γιαννακόπουλος - Τα... έσπασαν στον πάγκο - Ατάκα-φωτιά στα αποδυτήρια

Sportdog Team
Συγκλονιστικοί Μπασινάς και Γιαννακόπουλος - Τα... έσπασαν στον πάγκο - Ατάκα-φωτιά στα αποδυτήρια

Έτσι… έφτιαξαν τους διεθνείς, τρομερό σκηνικό με Αναστασιάδη!

Άγγελος Αναστασιάδης – Στέλιος Μπασινάς:  Η Ελλάδα παρέμεινε αήττητη στα προκριματικά του Euro 2020 και φεύγοντας άηττητη από την έδρα της Βοσνίας, σε ματς που έχανε 2-0 στο 15’, σίγουρα μπορεί να αισιοδοξεί για την πρόκριση.

Η Εθνική αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πίστεψε στην ολική ανατροπή και λίγο έλειψε να την πετύχει, όντας ανώτερη από τους αντιπάλους της.

Στη… μεταμόρφωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έπαιξε μεγάλο ρόλο η ψυχολογία, καθώς οι διεθνείς πίστεψαν πως μπορούν σε αυτή την έδρα να πάρουν αποτέλεσμα και το κυνήγησαν. Αυτό άλλωστε τους είπε και ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν με το σκορ στο 2-0, μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια, τους είπε ότι… αδικούν τους εαυτούς τους και ότι μπορούν ακόμα να φύγουν με τη νίκη!



Βέβαια, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίες πσιτώνεται φυσικά και στους άμεσους συνεργάτες του Ομοσπονδιακού τεχνικού, καθώς τόσο ο Άγγελος Μπασινάς όσο και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν σαν… να έπαιζαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Και οι δύο ήταν συνεχώς όρθιοι και έδιναν οδηγίες στους παίκτες, ενώ μόλις έγινε το 2-1 με το πέναλτι του Φορτούνη, ο Μπασινάς έτρεξε στους αμυντικούς για να τους πει να ηρεμήσουν και ότι πλέον παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, δεν θα έχουν κανέναν κίνδυνο, ενώ ο Γιαννακόπουλος έτρεξε στους επιθετικούς, ώστε να δώσει αντίστοιχες οδηγίες.

Η Ελλάδα, μετά από πολύ καιρό, φαίνεται πως είναι… ενωμένη, πως το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι καλό και ότι επιτέλους υπάρχουν αρχές και ότι λειτουργεί με συγκεκριμένο πλάνο και πάνω σε κανόνες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags