Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Πήρε... μεταγραφή στη Ζένιτσα
| 2019-03-27 10:11:00

Πήρε... μεταγραφή στη Ζένιτσα - Τoυς τρέλανε η "σαΐτα" - Τον "τρώει" το... ύψος - Κάνει... φασαρία

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε... μεταγραφή στη Ζένιτσα - Τoυς τρέλανε η "σαΐτα" - Τον "τρώει" το... ύψος - Κάνει... φασαρία

"Όργια" από βασικό του Ολυμπιακού. Δεν είναι ο Φορτούνης!

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Αν εξαιρέσεις το πρώτο εικοσάλεπτο της... θάλασσας, που έπιασε όλη την Εθνική χθες στη Ζένιτσα, τότε το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ματς... μεταγραφής για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών ο Λεονάρντο Κούτρης λόγω του ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει από ομάδες του εξωτερικού και συνεχείς αναφορές, συγκεκριμένες, από αγγλικού συλλόγους, οι οποίοι μάλιστα φέρονταν να στέλνουν scouts στη Βοσνία προκειμένου να τον δουν από κοντά.

Λογικά, με τον 23χρονο άσο να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι (και πιθανώς της καριέρας του), θα επέστρεψαν στη βάση τους γεμάτοι με σημειώσεις για τον Ελληνα ακραίο οπισθοφύλακα.

Αυτό που είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog είναι πως από τις ομάδες που έχουν κυκλοφορήσει εσχάτως ως ενδιαφερόμενες, δεν υφίσταται η Γουέστ Χαμ, ενώ και η Λέστερ παρότι τελευταία τον παρακολουθεί εντατικά, δεν τον έχει βασική προτεραιότητα στη μεταγραφική της ατζέντα. Περί Εβερτον δεν έχει ακουστεί το παραμικρό (δεν ξέρει κάτι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο ποδοσφαιριστής), ενώ από τη Νιουκάστλ, πέραν της διερευνητικής και μόνο κρούσης που έκανε τον Ιανουάριο, δεν έχει υπάρξει περαιτέρω "ενόχληση".

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Το αντίθετο. Απλώς, αυτό που πρέπει να επισημανθεί -και υφίσταται ως δεδομένο στους κύκλους των scouts- είναι πως οι αγγλικοί σύλλογοι είναι επιφυλακτικοί ως προς τον ποδοσφαιριστή λόγω της σωματοδομής του και ειδικά για το ύψος του, αφού μόλις με 1,70 μπόι, δεν ταιριάζει στα σωματομετρικά πρότυπα που έχουν οι ομάδες της Πρέμιερσιπ για τους ακραίους μπακ τους.

Επαναλαμβάνουμε όμως, αυτό δεν αναιρεί τη... φασαρία που γίνεται εσχάτως για τον νεαρό μπακ. Και αν πάρουμε ως βάση το χθεσινό ματς στη Ζένιτσα, προφανώς και γίνεται απολύτως δικαιολογημένα, αλλά και είναι αναμενόμενο να έχει και (έμπρακτη) συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" Αλέφαντου σε Άγγελο - "Μόνο ένας παίκτης υψηλού επιπέδου - Πού πάς με τον σαπιοκοιλιά;"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags