Facebook Pixel Έτσι θα γίνει το τριπλό "μπαμ" στον Παναθηναϊκό
| 2019-03-27 14:15:00

Έτσι θα γίνει το τριπλό "μπαμ" - Είναι έτοιμοι από Νταμπίζα - Πέφτουν υπογραφές... εκατομμυρίων!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι θα γίνει το τριπλό "μπαμ" - Είναι έτοιμοι από Νταμπίζα - Πέφτουν υπογραφές... εκατομμυρίων!

Σούπερ κινήσεις στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το σχέδιο; Όλα εδώ...

Σε καμία περίπτωση δεν ανακαλύπτει κανείς την Αμερική, λέγοντας και αναφέροντας -ειδικά σε τέτοιο χρονικό διάστημα της φετινής σεζόν, όπου ουσιαστικά τα πάντα έχουν κριθεί και πλέον μπαίνει επί τάπητος ο προγραμματισμός της επόμενης- πως ο Παναθηναϊκός και οι επιτελείς του, θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

Είδηση, κακά τα ψέματα, το διαφορετικό θα ήταν. Οπως και συνεπαγόμενα, το ότι είναι αυτονόητη η κίνηση για προτάσεις επέκτασης συμβολαίου στους τρεις προαναφερθέντες εκ μέρους των υπευθύνων του "τριφυλλιού".

Κάτι που είχε προαναγγελθεί από τον Νταμπίζα, παραμονές Χριστουγέννων (στη μοναδική συνέντευξη Τύπου που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της χροιάς) και κάτι που αποτελεί αντικείμενο της ρεπορταζιακής καθημερινότητας των "πρασίνων" καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού μιλάμε για τους τρεις αγωνιστικούς, φετινούς τους πυλώνες.

Ακόμη και αν αυτό δεν ίσχυε, ακόμη δηλαδή και στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να κρατήσουν τους τρεις στο ρόστερ, ή έστω, στοχεύουν σε μια πώλησή τους, τότε το λογικότερο, το πλέον συμφέρον, το ενδεδειγμένο είναι να προχωρήσουν σε μια αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους, προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος, 1η Ιανουαρίου, να υπογράψουν όπου θέλουν χωρίς ο σύλλογος να καρπωθεί οικονομικό κέρδος.

Και αυτό και θα γίνει. Ο Νταμπίζας έχει κάνει -καιρό τώρα- σχετική προεργασία, το κλίμα για την επέκταση των συμβολαίων είναι απ’ όλους θετικό, χωρίς πάντως κανείς να παραγνωρίζει -ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε ο σύλλογος, ούτε φυσικά οι Νταμπίζας, Δώνης- πως οι πιθανές ανανεώσεις θα είναι και δεσμευτικές, ακόμη και γι’ αυτό το καλοκαίρι, αφού κακά τα ψέματα, αν από κάποιους περιμένουν προτάσεις και έσοδα στον Παναθηναϊκό, από αυτούς τους τρεις είναι...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags