Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κοσμάς Τσιλιανίδης: Τον "έκοψε" ο Ουζουνίδης, τον θέλει ο Νταμπίζας
| 2019-03-28 12:03:00

Είναι "σφαίρα": Τον "έκοψε" ο Ουζουνίδης, τον θέλει ο Νταμπίζας - Ρίχνει "χυλόπιτα" για τα πράσινα;

του Νίκου Στεργίου
Είναι "σφαίρα": Τον "έκοψε" ο Ουζουνίδης, τον θέλει ο Νταμπίζας - Ρίχνει "χυλόπιτα" για τα πράσινα;

Φούντωσαν οι φήμες για Έλληνα άσο. Τι ισχύει; Διάβασε εδώ...

Και από το πουθενά, Κοσμάς Τσιλιανίδης. Για τον εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης προέκυψε τις τελευταίες ώρες σεναριολογία που τον συνδέει με τον Παναθηναϊκό.

Ξεκινάμε από τα... βασικά. Στην κατάσταση που βρίσκεται το "τριφύλλι" και με δεδομένη την οικονομική λιτότητα που διατηρείται αναφορικά με το μπάτζετ και (τουλάχιστον) για την επόμενη σεζόν, οι μόνες βλέψεις που μπορεί να έχουν οι άνθρωποί του στο παζάρι είναι να στοχεύουν σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Και ο Τσιλιανίδης μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τους Αρκάδες. Η αλήθεια είναι πως έχει δεχθεί, εδώ και περίπου έναν μήνα, πρόταση ανανέωσης από τον Αστέρα, δεν την έχει όμως αποδεχτεί ακόμη (παρότι τον καλύπτει οικονομικά) επειδή δεν έχει φιξαριστεί η παραμονή του συλλόγου στη Superleague. 

Για να το κάνουμε πιο λιανά ακόμη, αν ο Αστέρας είχε εξασφαλίσει την παραμονή του, ο "Τσίλια" θα είχε ήδη επεκτείνει το συμβόλαιό του. Με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία επαφή. Μπορεί όντως να αρέσει ή να τον βλέπει ο Νταμπίζας, αλλά ως εκεί.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία και η πλευρά του παίκτη δήλωνε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή των "πράσινων".

Να σημειωθεί πάντως, πως ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής και επί Ουζουνίδη είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, χωρίς τότε να προχωράει το θέμα του, αφού ο εξτρέμ του Αστέρα δεν κάλυπτε τα "θέλω" του πρώην τεχνικού του "τριφυλλιού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags