Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ κάνει ρεκόρ τη μετά Φέργκιουσον εποχή
| 2019-03-29 02:31:00

Φανταστικά στατιστικά για Σόλσκιερ - Είναι ο καλύτερος μετά τον Σερ Άλεξ

Sportdog Team
Φανταστικά στατιστικά για Σόλσκιερ - Είναι ο καλύτερος μετά τον Σερ Άλεξ

Γράφει ιστορία ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

Αν και οι τρεις μήνες της θητείας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να συγκριθούν στη διάρκεια της παρουσίας όσων προηγήθηκαν – μετά τον Φέργκιουσον – ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει κάνει ξεκίνημα που ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Με 14 νίκες σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο 5ος μόνιμος τεχνικός στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ ξεπερνά ακόμα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε ποσοστό νικών!

Έχοντας κάνει... τρομερό μπραφ με το 8 στα 8 σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε του 2018 και τις αρχές του νέου έτους, ο Νορβηγός κόουτς κέρδισε το νέο τριετές συμβόλαιο δικαιώνοντας τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε ένα παιδί που «γαλουχήθηκε» με τις ποδοσφαιρικές αρχές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δικαιώνοντας όμως πρώτα και πάνω απ' όλα τον εαυτό που πίστεψε σε όσα μπορούσε να κάνει στη δουλειά που ονειρευόταν από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει προπονητής.

Τα παρακάτω ποσοστά νικών, ακόμα κι αν ο αριθμός των αγώνων είναι δυσανάλογος με τους πρώην προπονητές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντυπωσιάζουν για τους τρεις μήνες της... δοκιμαστικής θητείας του «Όλε» στην άκρη του πάγκου...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags