Facebook Pixel Αντώνης Στεργιάκης:"Έκαψε" τον Ολυμπιακό και τον παίρνει η ΑΕΚ;
| 2019-03-29 15:29:00

Είναι "κουφό" αυτό το σενάριο: "Έκαψε" τον Ολυμπιακό και τον παίρνει η ΑΕΚ με... τρελά λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Είναι "κουφό" αυτό το σενάριο: "Έκαψε" τον Ολυμπιακό και τον παίρνει η ΑΕΚ με... τρελά λεφτά!

Τι συμβαίνει και τι άλλαξε; Πόσοι θα φύγουν; Κάτι δεν κολλάει...

ΑΕΚ - Αντώνης Στεργιάκης: Και ακόμη δεν έχει μπει ο Απρίλιος. 3+1 οι τερματοφύλακες που τη δεδομένη στιγμή ανήκουν στην Ένωση. Οι τρεις του υφιστάμενου ρόστερ -Μπάρκας, Τσιντώντας, Γιαννίκογλου- και ο Αθανασιάδης, ο οποίος και έχει υπογράψει συμβόλαιο εντασσόμενος στην Ενωση από την 1η Ιουλίου. 

Κίνηση που προφανώς προορίζεται για να καλύψει την (ενδεχόμενη, πιθανή) πώληση του Μπάρκα το προσεχές καλοκαίρι. Όχι φυσικά σε λογική αντικατάστασης του, αλλά σε λογική αντικατάστασης του... Τσιντώντα, ο οποίος σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι αυτός που θα πάρει τα γάντια.

Το αξιοσημείωτο λοιπόν συνίσταται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της (καλή πληφοροημένης πάντα σε θέματα ΑΕΚ) ΩΡΑΣ, όπου και αναφέρεται στο ότι η ΑΕΚ είναι "θετική για τον Στεργιάκη", τον 20χρονο τερματοφύλακα της Σλάβια Σόφιας. Εδώ λοιπόν, κάτι δεν κολλάει. Θυμίζουμε το περυσινό φλερτ του ταλεντούχου τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε συμφωνία με την ομάδα του (έναντι περίπου 700.000 ευρώ), συμφωνία και με τον ίδιο, ήρθε στην Αθήνα, ωστόσο για κάποιους λόγους δεν την επικύρωσε με την υπογραφή του.

Τότε, ειπώθηκαν διάφορα σενάρια. Πως ο ίδιος μόλις άκουσε πως προορίζονταν για τρίτος αρνήθηκε, αφού ήθελε να είναι βασικός, πως ξαφνικά η Σλάβια αξίωσε περισσότερα χρήματα, γεγονός που ενίσχυσε το "ναυάγιο".

Όπως και να έχει, πώς η ΑΕΚ θα πάει να πληρώσει, άντε να πούμε 700.000 (και όχι το φετινό αντίτιμο) για τον όποιον Στεργιάκη, τον τερματοφύλακα δηλαδή που θα προορίζεται (και αν) για να είναι αξιολογικά ο 3ος του ρόστερ της;

Και πώς ο ίδιος ο Στεργιάκης, ο οποίος πέρυσι "έκαψε" μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό γιατί δεν θα ήταν βασικός, θα δεχτεί να έρθει κάπου όντας τρίτος τη τάξει; Πόσο μάλλον από τη στιγμή που πρόσφατα συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Σλάβια προκειμένου ο βουλγαρικός σύλλογος να επιδιώξει -πρόσκοπτο και χωρίς φόβο να τον χάσει ως ελεύθερο- να τον παραχωρήσει σε κάποια από τις αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, προφανώς επιδιώκοντας περισσότερα από τα περυσινά συμφωνηθέντα με τον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags