Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε μίλησε σε μέσο της χώρας του για το πέρασμά του από το Λιμάνι
| 2019-03-30 13:51:00

Ατάκες-φωτιά από πρώην παίκτη Ολυμπιακού - Μπηχτές σε διοίκηση - Θα τρελαθούν στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από πρώην παίκτη Ολυμπιακού - Μπηχτές σε διοίκηση - Θα τρελαθούν στο Λιμάνι!

Σύντομο το πέρασμα του από το Λιμάνι αλλά...

Ολυμπιακός: Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε μίλησε σε μέσο της χώρας του για το πέρασμά του από το Λιμάνι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον το διάστημα αυτό, στο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί που θεώρησε παράνομο αλλά και στο ματς με την Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντας το ως το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του.

Ο Βέλγος Χαφ της Γάνδης είχε έρθει στον Ολυμπιακό το 2015 μετά από εισήγηση του τότε προπονητή των Ερυθρόλευκων Μπέσνικ Χάσι, όμως έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στο διάστημα αυτό και έτσι ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για δύο μήνες έκανα ατομικές προπονήσεις, μαζί με έναν Βραζιλιάνο συμπαίκτη μου. Μία φορά την εβδομάδα κάναμε προπόνηση με μπάλα. Ήταν δύσκολο για μένα. Πήρα στις 8 το πρωί ένα e-mail που μου έλεγε ότι έπρεπε να συναντηθώ με τον πρόεδρο στις 9, αλλά το είδα το e-mail αυτό στις 10.

Μετά μου επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ήταν ένα πρόστιμο που δεν προβλεπόταν και δεν νομίζω ότι ήταν σωστό και νόμιμο φυσικά. Μίλησα με τους ανθρώπους μου για το θέμα αυτό. Ήταν ένα οικονομικό θέμα που έπρεπε να ξεκαθαριστεί"

Για το δυσκολότερο ματς της καριέρας του: "Το δυσκολότερο ματς της καριέρας μου ήταν στο Champions League ως παίκτης του Ολυμπιακού. Αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα. Η συνεργασία του Μπουσκέτς με τον Ινιέστα ήταν καταστροφική. Συνέκλινε κι ο Μέσι συχνά.

Δεν είχε καμία σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ, δεν είχε κάτι ξεχωριστό αυτή η ομάδα. Πέντε παίκτες έκαναν επίθεση και άλλοι τόσοι έπαιζαν άμυνα. Η Μπαρτσελόνα ήταν σε άλλο επίπεδο. Έχω ακόμη μια ανάμνηση από τη Ρεάλ. Ποτέ δεν ζητάω να βγω φωτογραφία με κάποιον διάσημο, επειδή δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό. Ωστόσο, πριν από ένα ματς τη Ρεάλ έκανε μια εξαίρεση και ζήτησα να βγω φωτογραφία με τον Ζιντάν, διότι είμαι μεγάλος φαν του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags