Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σλιμανί στους Ερυθρόλευκους
| 2019-03-30 14:00:00

Και πανάκριβος και... παλτό: Φορ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Έχει βάλει 2 γκολ σε 2 χρόνια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Και πανάκριβος και... παλτό: Φορ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Έχει βάλει 2 γκολ σε 2 χρόνια!

Απίθανο σενάριο στο λιμάνι. Θα πάρουν αυτόν τον επιθετικό;

 

Ολυμπιακός: Και ακόμη δεν είμαστε ούτε καν στον Απρίλιο. Αυτά όμως, η πρώιμη σε βαθμό… παρεξήγησης, μεταγραφολογία, είναι δεδομένη όταν δεν υπάρχει αγωνιστικό ενδιαφέρον. Και για τον Ολυμπιακό, αυτό, έχει ουσιαστικά εκλείψει μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο, την οριστικοποίηση της 2ης θέσης και την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο (που ακόμη μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για τεράστια ανατροπή αν ο Πορτογάλος δεν συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους»). 

Συνεπώς, και με το φόντο της ενίσχυσης του ρόστερ τους,  οι «ερυθρόλευκοι» λογικό είναι να δίνουν… τροφή (προφανώς χωρίς να το ενισχύουν οι ίδιοι) σε λογιών λογιών σενάρια. Τελευταίο, ένα ακόμη που του συνδέει με την Τουρκία, αυτό που θέλει τον φορ της Φενερμπαχτσέ, Ισλάμ Σλιμανί να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και να εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. 

Ο Αλγερινός επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στα «καναρίνια» από τη Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να εισπράττουν 1,5 εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» δανεισμού  και να εκχωρούν option αγοράς στη Φενέρ. Η τραγική όμως εικόνα του 31χρονου φουνταριστού, έχοντας πετύχει μόλις ένα (1) γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, προφανώς είναι αποτρεπτική για οποιαδήποτε σκέψη αγοράς του από τα «καναρίνια». 

Ετσι κι αλλιώς… καταχρεώθηκαν, αφού κάλυψαν το 100% των 4,2 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του Αφρικανού επιθετικού, ποσό προφανώς αδύνατον να καλυφθεί, με κανέναν υπαρκτό και γνωστό τρόπο, από καμία ελληνική ομάδα. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που ο Σλιμανί έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Λέστερ, κάτι που σημαίνει πως και τίποτα να μην κάνει στην Πρέμιερσιπ, έχει εξασφαλισμένα 8,4 εκατ. ευρώ για το συγκεκριμένο διάστημα. 

Ποσό που προφανώς δεν θα τον κάνει… διαλλακτικό σε πρόταση λύσης συμβολαίου (που είναι πιθανή), ενώ ακόμη και ο δανεισμός του, είναι με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, αδύνατος. Συνεπώς, ένα ακόμη ανοιξιάτικο σενάριο, για πολλούς λόγους, τόσο αγωνιστικούς (την τελευταία διετία ο Σλιμανί έχει πετύχει δύο γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος…) όσο – κυρίως – οικονομικούς, αφού τα κουκιά δεν βγαίνουν, μάλλον θα πρέπει να μείνει ακριβώς τέτοιο: σενάριο… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο - τομή για Ολυμπιακό: «Αυτός αξίζει να φοράει τη φανέλα...»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags