Facebook Pixel ΑΕΚ: Φοβερή απάντηση Αλμπάνη για τον χρόνο του στην Ένωση!
| 2019-03-30 15:46:00

Άπειρο respect για Αλμπάνη - Φοβερή απάντηση για τον χρόνο του στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Άπειρο respect για Αλμπάνη - Φοβερή απάντηση για τον χρόνο του στην ΑΕΚ!

Πολύ σωστός και μετρημένος ο Έλληνας άσος.

ΑΕΚ: Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στη Nova για το ματς που έρχεται με τον Παναιτωλικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που έχει πάρει από την Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής: «Ήταν μια περίοδος που προσπαθήσαμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και ψυχολογικά και σωματικά. Δουλέψαμε πάνω σε κάποια κομμάτια τα οποία επέστησε την προσοχή ο προπονητής μας. Πλέον ανήκει στο παρελθόν αυτή η εβδομάδα και τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Για το αν λειτούργησε ευεργετικά το διάστημα της διακοπής για την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μας έδωσε χαλάρωση, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μπορέσαμε να δουλέψουμε προσηλωμένοι και με μια σχετική ηρεμία πάνω σε αυτά που θέλαμε. Ήταν μια περίοδος η οποία μας βοήθησε σημαντικά ενόψει της τελικής ευθείας και των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν».

Για το πώς ήταν για τον ίδιο αυτό το διάστημα μετά το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ: «Ναι ήταν το καλύτερο διάστημα για μένα. Το θετικό είναι πως προσέφερε ηρεμία στην ομάδα. Ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμασταν έτσι ώστε να εδραιωθούμε στην τρίτη θέση, την οποία ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει. Θεωρώ πως και ο αγώνας της Κυριακής είναι κομβικός έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την 3η θέση και μαθηματικά».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια αξιόλογη ομάδα με ευυπόληπτους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δει κάποια βίντεο σχετικά με την ομάδα τους. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει και εμάς διότι μας αρέσει και εμάς. Θα είναι ένας αγώνας ανταγωνιστικός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό: «Ξεχωρίζω την αρμονία και την καλή συνεργασία που έχουν όλοι μαζί. Και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια τους. Ξεχωρίζω το σύνολο και όχι κάτι σε ατομικό επίπεδο ή κάποιον συγκεκριμένα».

Για το αν περιμένει πλέον περισσότερες ευκαιρίες: «Νομίζω ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει συνέχεια. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν στέκομαι εκεί όμως. Κάθε παίκτης όταν καλείται να παίξει πρέπει να βοηθάει την ομάδα του και κατ’ επέκταση τον εαυτό του, αλλά και τον προπονητή που σ’ εμπιστεύεται. Νομίζω πως αυτή είναι η ουσία, όταν καλείται να παίξει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags