Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κούλης Αποστολίδης: Μίλησε στο sportdog.gr για όλα!
| 2019-03-31 11:15:00

"Είναι καλύτερο από πρωτάθλημα - Μένει ο Ραζβάν, αρέσουν δύο από ΠΑΟ - Κουλούρη, μη γυρίσεις"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι καλύτερο από πρωτάθλημα - Μένει ο Ραζβάν, αρέσουν δύο από ΠΑΟ - Κουλούρη, μη γυρίσεις"

Γνωστός ΠΑΟΚτσής σε συνέντευξη-φωτιά στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Κούλης Αποστολίδης: Μίλησε στο sportdog.gr για όλα!

Όλα τα θέματα της ΠΑΟΚτσήδικης επικαιρότητας σχολίασε στο sportdog ο Κούλης Αποστολίδης, με τη γνωστή διεισδυτική ματιά και άποψη που έχει.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Δικέφαλου, που όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2022, αλλά και στο θέμα της παραμονής ή όχι του Λουτσέσκου, που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και συντηρείται στο προσκήνιο.

Ακόμα, σχολίασε το ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για τους Μπουζούκη και Κουρμπέλη, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα του Ευθύμη Κουλούρη.

"Καλύτερο από πρωτάθλημα"

"Είναι φοβερά σημαντικό το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πιο σημαντικό από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, από την άποψη ότι τέτοιου επιπέδου γήπεδο αποτελεί προϋπόθεση για το μεγάλωμα του κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τις βάσεις και τώρα που παίρνει και τίτλους, θα αναπτυχθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζονται πολλά σε υποδομή, οργάνωση κ.λπ. Με αυτή την έννοια είναι πολύ σημαντικό το νέο γήπεδο", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ στο sportdog.

"Μαθαίνω ότι θα μείνει"

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει συνεχώς το όνομα του Λουτσέσκου στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή όχι. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Εντελώς αντικειμενικά ο Λουτσέσκου είναι πετυχημένος ως προπονητής με τον ΠΑΟΚ. Τα δύο χρόνια που είναι εδώ έχει πετύχει πολλά. Είναι πετυχημένος άσχετα αν μπορεί να αρέσει σε κάποιον ή όχι. Βέβαια, στον ΠΑΟΚ ένας προπονητής σήμερα δουλεύει σε ιδανικές συνθήκες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι και ο Λουτσέσκου έκανε τη δουλειά του πολύ καλά. Αυτό που κρίνω εγώ, με όσα διαβάζω, ακούω, μαθαίνω, είναι ότι θα μείνει. Και δεν βλέπω τον λόγο να μην μείνει".

Στα αγωνιστικά, τα ονόματα των Κουρμπέλη και Μπουζούκη υπάρχουν στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ως υποψήφιοι από την Ελλάδα για να φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου.

"Από όσα έχω πληροφορηθεί κι εγώ, ενδιαφέρονται να τους αποκτήσουν. Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ από φέτος τον Γενάρη, δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ενδυνάμωση στο παρόν αλλά με ένα κλείσιμο του ματιού και στο μέλλον. Από αυτή την άποψη παίκτες τέτοιου τύπου είναι προφανές ότι ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ".

Ειδικά για τον Μπουζούκη κυκλοφορεί η άποψη ότι μπορεί να γίνει αντι-Πέλκας στον Δικέφαλο, από τη στιγμή που ο Πέλκας δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο.

"Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο, θα πρέπει και οι παίκτες που τον ενδιαφέρον να βοηθούν την ομάδα να αλλάζει επίπεδο. Ο Πέλκας δεν είναι 10άρι κατά την άποψή μου αλλά δεύτερος επιθετικός. Παρόλα αυτά έχει δείξει καλά στοιχεία, ειδικά πέρσι που έκανε πολύ καλή σεζόν γιατί φέτος είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν έδειξε πρόοδο. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Μπουζούκης είναι πολύ καινούργιος στα ποδοσφαιρικά πράγματα. Έχει καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να κριθεί από μια σεζόν. Σημειώνω ξανά, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες που να έχουν την εμπειρία και τις ιδιότητες να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα".

"Kαλύτερα να μη γυρίσει"

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τον Κουλούρη, που το όνομά του έχει συνδεθεί ξανά με τον ΠΑΟΚ και πιθανή επιστροφή του.

"Ο Κουλούρης είναι πολύ καλός φέτος, αλλά κάθε παίκτης είναι καλός, μέτριος ή κακός σε σχέση με την ομάδα που παίζει. Επομένως, αν ήμουν εγώ ο Κουλούρης δεν θα επέστρεφα στον ΠΑΟΚ. Θα πήγαινα σε μια ομάδα που να μου ταιριάζει για να παίξω αυτό που θέλω να παίξω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags