Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Λουτσέσκου και Μπεσίκτας!
| 2019-04-01 19:54:00

Ρεπορτάζ που... ανάβει φωτιές στην Τούμπα - Φήμες για αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που... ανάβει φωτιές στην Τούμπα - Φήμες για αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟΚ!

Πώς εμπλέκουν τον Ιβάν Σαββίδη!

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται για ακόμα μία μέρα τα σενάρια στην Τουρκία σχετικά με τον μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή τη φορά ήταν η ιστοσελίδα "sporx", η οποία αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Ρουμάνος κόουτς συζητάει με την Μπεσίκτας, ενώ επαφές έχει και ο πατέρας του με τον τουρκικό σύλλογο.

Πάντως, το ρεπορτάζ συμπληρώνει πως το μεγαλύτερο... εμπόδιο είναι ο Ιβάν Σαββίδης και η καλή σχέση που έχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, παρουσιάζουν και μία πρόσφατη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ, στην οποία ανέφερε: «Έχω υπογράψει από το Σεπτέμβριο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Συζητώ διάφορα σενάρια αυτή την περίοδο. Είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου στον ΠΑΟΚ και έχω καλή σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα να μιλήσω πρώτα με αυτόν για το μέλλον. Αν συνεχίσουμε μαζί ή αν χωρίσουμε τους δρόμους μας αλλά θα μιλήσω πρώτα με αυτόν. Πάντα με υποστήριζαν, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Η οικογένεια Σαββίδη είναι πολύ σημαντική για μένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags