Facebook Pixel Μιχάλης Μπακάκης: Θέλει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ
| 2019-04-02 11:39:00

Ποιος Λιβάγια, ποιος Μάνταλος; Γι’ αυτόν σκάει πρόταση - Είναι βασικός - Θέλει +3,5 εκατ. ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Λιβάγια, ποιος Μάνταλος; Γι’ αυτόν σκάει πρόταση - Είναι βασικός - Θέλει +3,5 εκατ. ο Τίγρης!

Πολύ έντονο ενδιαφέρον. Έρχονται εξελίξεις. Διαβάστε ονόματα.

Μιχάλης Μπακάκης: Καιρό τώρα στην ΑΕΚ διαρρέουν τουλάχιστον πως έχει διαφοροποιηθεί η οπτική τους ως προς το μεταγραφικό παζάρι. Πως έχουν "εξορθολογήσει" τις απαιτήσεις και την τιμολόγηση των «βιτρινάτων» ποδοσφαιριστών τους και πως -ίσως το κυριότερο- όχι μόνο είναι πλέον διατεθειμένοι να συζητήσουν την προοπτική παραχώρησης κάποιον εξ αυτών, αλλά ίσως και να την επιδιώκουν κιόλας.

Κακά τα ψέματα, σε αυτήν την κατηγορία, των "βιτρινάτων", δεν βρίσκονται πολλοί. Λιβάγια, Μάνταλος, Μπακάκης. The end. Αυτοί είναι. Πιο συνεπής στην παρακολούθηση την τελευταία διετία, αναμφίβολα,  ο διεθνής δεξιός μπακ/στόπερ.

Κατά καιρούς, scouts από γερμανικές, γαλλικές, βελγικές ομάδες έχουν αναφερθεί πως τον τσεκάρουν, καμία πάντως -μέχρι τώρα τουλάχιστον- δεν προχώρησε στο επόμενο βήματα. Συνεπέστερη όλων στο τσεκάρισμα του Έλληνα άσου, η Μπριζ. Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, οι Φλαμανδοί κάνουν συστηματικό scouting στον παίκτη και πλέον ίσως είναι η ώρα να περάσουν στο… παρασύνθημα.

Βλέπετε, καθαρόαιμο δεξιό μπακ η Μπριζ δεν διαθέτει στο ρόστερ της (αγωνίζεται με κατά συνθήκη ακραίο αμυντικό, έχοντας έναν ταλαντούχο, πλην όμως άπειρο, 18χρονο, ως αναπληρωματικό) και έτσι, προσθήκη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή είναι must εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει περάσει όλα τα… προβλεπόμενα τεστ, με το τελευταίο να συνίσταται στο ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, κάτι που "εξυπηρετεί" τους Φλαμανδούς, οι οποίοι συχνά πυκνά παίζουν με σύστημα τριών κεντρικών αμυντικών, οπότε ο διεθνής άσος "δένει" άψογα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportdog, το ενδιαφέρον της Μπριζ όχι μόνο είναι δεδομένο, αλλά αναμένεται να μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση. Χρήματα οι δεύτεροι αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα Βελγίου διαθέτουν, το θέμα είναι πόσο "τιμολογούν" την προσθήκη ενός δεξιού μπακ και το κυριότερο ίσως, αν η συγκεκριμένη τιμολόγηση "ταιριάζει" (ή μπορεί να ταιριάξει) με την αντίστοιχη της ΑΕΚ για τον παίκτη. Πολλοί εντός και εκτός ομάδας, ισχυρίζονται πως το "καρτελάκι" της τιμής του αναγράφει +3,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν μπορεί να είναι αλήθεια: Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα "χτυπάει" Έλληνα της ΑΕΚ - Θα μείνεις άφωνος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags