Facebook Pixel Παπ Αμπού Σισέ - Ολυμπιακός: Δίνει μέχρι 10 εκατομμύρια η Λιόν
| 2019-04-02 13:45:00

Την έχει τρελάνει το "θηρίο" - Είναι νέος Ρέτσος - Σκάει 10 "χαρτιά" - Πόσα ζητάει ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Την έχει τρελάνει το "θηρίο" - Είναι νέος Ρέτσος - Σκάει 10 "χαρτιά" - Πόσα ζητάει ο Μαρινάκης;

Ήρθε στην Ελλάδα ομαδάρα. Το sportdog αποκαλύπτει τα πάντα!

Παπ Αμπού Σισέ - Ολυμπιακός: Τυχαία τελικά δεν ήταν η επίσκεψη scout της Λιόν στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Οι "λιονέ" ψάχνονται (και φέτος) για κεντρικό αμυντικό, οπότε δεν γίνονταν να μην τσεκάρουν τον θηριώδη στόπερ.

Η αλήθεια είναι πως τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές. Τελευταία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, έχουν εντατικοποιήσει αρκετά το scouting που του κάνουν, με πρόσφατο και τελευταίο, την προχθεσινή επίσκεψη, όπως αναφέρει το σημερινό Sportime.

Υπενθυμίζεται πως οι "λιονέ" και στο παρελθόν είχαν παρακολουθήσει πολλές φορές και τον Παναγιώτη Ρέτσο, φτάνοντας ένα βήμα από το να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του. Το ύψος όμως της απαιτούμενης δαπάνης ξεπερνούσε κατά πολύ την αξιολόγηση τους γι’ αυτό και ποτέ δεν επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους. 

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού δεν διαφέρει και πολύ. Αν το ύψος των απαιτήσεων του Ολυμπιακού πλησιάσει τα επίπεδα της τελευταίας, γεναριάτικης, πρότασης που απέρριψε από γερμανική ομάδα (18 εκατ. ευρώ), τότε, δεν υπάρχει περίπτωση η Λιόν να ασχοληθεί με τον Παπ Αμπού Σισέ.

Αν τα πράγματα ως προς τις απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" είναι πιο... λογικά -και δεδομένου και του ανταγωνισμού που υπάρχει για τον νεαρό Αφρικανό- τότε, ο γαλλικός σύλλογος σίγουρα μπορεί να μπει σε διαδικασία να διαθέσει ένα ποσό γύρω, κοντά, περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.

Ποσό που, κακά τα ψέματα, ίσως και να συνιστά το ταβάνι των (ρεαλιστικών) προσδοκιών για την τιμή που μπορεί να "πιάσει" το καλοκαίρι ο παίκτης… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε το deal: Αυτόν αγοράζει ο Ολυμπιακός με 2,5 "μύρια" - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο, τρελά λεφτά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags