Facebook Pixel Βόμβα Άρη με Ανσαριφάρντ
| 2019-04-03 10:20:00

Βόμβα με Καρίμ - Τον "κλέβει" top ελληνική ομάδα - Δίνει τρελά λεφτά - Τον "χαρίζει" ο Ολυμπιακός;

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα με Καρίμ - Τον "κλέβει" top ελληνική ομάδα - Δίνει τρελά λεφτά - Τον "χαρίζει" ο Ολυμπιακός;

Γιατί γυρίζει ο Ιρανός και ποιος τον "χτυπάει"; Όλα στη φόρα!

Ολυμπιακός - Καρίμ Ανσαριφάρντ: Τα πάντα ενημερωμένα σε θέματα Φόρεστ media του Νότιγχαμ, ουσιαστικά τον "τελείωσαν" χθες, αφού ανοιχτά έκαναν λόγο πως ο Ιρανός φορ επιστρέφει στην Ελλάδα.

Δεν έπιασε η συγκεκριμένη κίνηση για τον Πέρση και τον Ολυμπιακό. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ψυχράνθηκαν πολύ το περασμένο καλοκαίρι όταν και παρά τις δεσμεύσεις του ατζέντη του παίκτη πως θα έφερνε πρόταση, δεν έφερε τίποτα, "υποχρεώνοντας" έτσι τους "ερυθρόλευκους" να στείλουν τον 29χρονο φουνταριστό (σ.σ. σήμερα έχει γενέθλια) στο "Σίτι Γκράουντ".

Κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο Ιρανός φορ, αλλά δεδομένου του ότι του είχε διαμηνυθεί πως δεν υπολογίζεται (πολύ νωρίς στο καλοκαίρι…), δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Με βαριά καρδιά λοιπόν μετακόμισε στην Τσάμπιονσιπ, περίμενε πάνω από 1,5 μήνα προκειμένου να γίνει δεκτή η μεταγραφή του από τις εκεί ποδοσφαιρικές υπηρεσίες, ποτέ όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πόλης, του πρωταθλήματος, της ομάδας.

Και έτσι, επιστρέφει. Μη ρωτάτε πώς ακριβώς και με ποιο καθεστώς. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς αποτυπώνεται σε συμβόλαια το αλισβερίσι των "αδερφών" σωματείων, Νότιγχαμ Φόρεστ - Ολυμπιακός. Το τυπικό, βάσει των όσων είχε υπογράψει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ όταν εντάχθηκε στους "ερυθρόλευκους" από τον Πανιώνιο, τον θέλει να ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με δεδομένη την "ψύχρα" που (ακόμη) επικρατεί  στις δύο πλευρές, δύσκολα θα παραμείνει. Καλά καλά ούτε ο Μαρτίνς τον γνωρίζει, αφού δεν τον είχε καν στις περυσινές καλοκαιρινές προπονήσεις. Θέμα πώλησης, πάλι δύσκολα θα προκύψει. Εδώ, πέρυσι, με συμμετοχή στο Μουντιάλ δεν ήρθε τίποτα για τον Ιρανό, πώς θα έρθει φέτος, με μια μετριότατη σεζόν στα πόδια του;

Και εδώ κολλάει το ενδιαφέρον του Άρη. Ο Καρυπίδης, ο οποίος τελευταία κάνει μερικές πολύ εντυπωσιακές κινήσεις (1,2, εκατ. ευρώ πρόταση για τον Γκαρσία για παράδειγμα), που σίγουρα δεν συνάδουν με τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα για τα οικονομικά των "κιτρίνων", τον θέλει στο ρόστερ της ομάδας του για την ερχόμενη, ευρωπαϊκή χρονιά.

Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη προσπάθεια συνίσταται στις απολαβές του παίκτη, οι οποίες ξεπερνάνε τις 500.000 ευρώ. Ναι, ο Αρης δεν πρόκειται (και δεν μπορεί) να αγοράσει τον αλλοτινό φορ του Πανιωνίου, ακόμη όμως και η πρόθεση του να καλύψει το (τεράστιο για τα δεδομένα του συλλόγου) συμβόλαιο του, είναι ενδεικτική.

Κατά πόσον θα αρκεί αυτή η πρόθεση -δεδομένα πάντως ο Ιρανός θέλει να παραμείνει επί ελληνικού εδάφους- προκειμένου να συναινέσει σε μια τέτοια κίνηση η ομάδα του Πειραιά, μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση το νταραβέρι των δύο ομάδων, από πέρυσι, είναι έντονο, προφανές και δείχνει να ξεπερνάει όσους σκοπέλους προκύπτουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Φήμες για αποχώρηση κορυφαίου παράγοντα - Διαβάστε το όνομα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags