Facebook Pixel Γιώργος Γεωργίου - Ολυμπιακού: Φοβερή αποκάλυψη για Ολυμπιακό - "Εγώ δεν γίνομαι πουτ@..κι κανενός, δίκαια ο ΠΑΟΚ"
| 2019-04-03 20:01:00

Τρομερή αποκάλυψη Γεωργίου για Ολυμπιακό - "Εγώ δεν γίνομαι πουτ@..κι κανενός, δίκαια ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη Γεωργίου για Ολυμπιακό - "Εγώ δεν γίνομαι πουτ@..κι κανενός, δίκαια ο ΠΑΟΚ"

"Βόμβες" από τον γνωστό δημοσιογράφο και πρόεδρο πλέον του Απόλλωνα!

Γιώργος Γεωργίου - Ολυμπιακός: Σε μία φοβερή αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Γεωργίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τους λόγους που δέχθηκε να γίνει πρόεδρος του Απόλλωνα, χαρακτήρισε δίκαιο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ και ανέφερε πως ο Άρης... αναγεννάται, ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για να μπει στο ΔΣ της ΠΑΕ!

Αρχικά, είπε στο Metropolis:

«Με φώναξε ο κ. Μονεμβασιώτης και μου ζήτησε να βοηθήσω την ομάδα, μου είπε ότι θα παραμείνει ιδιοκτήτης, αλλά τις αποφάσεις θα τις παίρνουμε μαζί. Δεν έχω αρνηθεί πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ποτέ. Είχα αρνηθεί όταν μου είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν από αρκετά χρόνια για να μπω στο δ.σ. Και θα αρνιόμουν σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Ο Γεωργίου δε θέλει να γίνει Μαρινάκης, ούτε Κόκκαλης. Μακάρι αυτοί να γίνουν Γεωργίου».

Για τα ζητήματα που τον απασχολούν:

«Το πρώτο είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης, δε θα γίνει όπως το βλέπω και αν τελικά τιμωρηθεί ο ΟΦΗ, θα πέσει μια ομάδα, ο ΟΦΗ δηλαδή και ο προτελευταίος παίζει μπαράζ. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει. Είναι απόφαση των δικαστών. Αλλοι είναι οι στόχοι αν η ομάδα παραμείνει στην Α’ και άλλοι στη Β΄. Θέλω να κάνω τον Απόλλωνα ξανά ελκυστική ομάδα. Να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως παλιά. Εδώ δεν υπάρχει χουλιγκανισμός».

Για τη φιλοσοφία του: 

«Εχω δύο αρχές: Δε γίνομαι πουτ@ν@κι καμιάς ομάδας. Ιδια φιλοσοφία έχει και ο Μονεμβασιώτης. Συνεργασία θα έχεις, αλλά ως εκεί. Δεύτερον, επειδή η ομάδα είναι πολύ αδύναμη, απαγορεύεται η είσοδος των μάνατζερ. Όποιος μάνατζερ χτυπήσει την πόρτα θα φάει κλοτσιά και θα φύγει. Εμείς θα αποφασίζουμε για τις μεταγραφές και θα τις λέμε στον προπονητή».

Τέλος, τόνισε για ΠΑΟΚ και Αρη:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, αλλά και στον Αρη που βλέπω ότι αναγεννάται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags