Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Σούπερ όνομα τρελαίνει το Λιμάνι
| 2019-04-04 17:50:00

Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Σούπερ όνομα τρελαίνει το Λιμάνι - Λεφτάρες Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Σούπερ όνομα τρελαίνει το Λιμάνι - Λεφτάρες Μαρινάκη

Πώς θα γίνει το deal. Ποιος βάζει... τρικλοποδιά; Τρελό παρασκήνιο!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ βρίσκεται στην καθημερινότητα μας, την μεταγραφική καθημερινότητα, εδώ και δύο χρόνια. Ο Αργεντινός έχει συνδεθεί κατά καιρούς τόσο με την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Πιο έντονο το περυσινό φλερτ με τους «ερυθρόλευκους», οι απαιτήσεις όμως του 31χρονου αμυντικού μέσου (ζητούσε μίινιμουμ 1,5 εκατ. ευρώ) και η επιθυμία του να παραμείνει στην Αγγλία, όπου αγωνίζεται εκεί από το 2012, δεν επέτρεψαν τον «γάμο». 

Και μάλιστα, λίγο έλειψε να αφήσουν και εκτός… δράσης τον Αργεντινό, ο οποίος αφού δεν βρήκε ό,τι ακριβώς επιθυμούσε στο Νησί, επέλεξε, εκτός μεταγραφικής περιόδου (ελεύθερος γαρ…) να συμφωνήσει, καταμεσής του φθινοπώρου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτό από μόνο του, είναι ικανό να δώσει βάσει στα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει το… ψηστήρι στον Αργεντινό, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον αγγλικό σύλλογο, το… αδερφάκι (ελέω κοινής ιδιοκτησίας) των «ερυθρόλευκων». Αλλωστε, τα πήγαινε – έλα (συνήθως βέβαια από Πειραιά σε Νότιγχαμ) συνιστούν μια πραγματικότητα ενόσω στα ηνία των δύο συλλόγων βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το πρόβλημα είναι πως αφενός ο Γιάκομπ υπολογίζεται από τον τεχνικό του αγγλικού συλλόγου, Μάρτιν Ο’ Νιλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η άποψη του για τη μεταγραφή και τη μετακόμιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει αλλάξει. Δεν συγκαταλέγεται δηλαδή στις προτεραιότητες του – ειδικά εφόσον έχει ακόμη συμβόλαιο σε ομάδα της Γηραιάς Αλβιόνας – η Superleague, ενώ φυσικά και οι απολαβές του παραμένουν  στον… Θεό και μάλλον δύσκολο να καλυφτούν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως δεν τον έχει ξεχάσει (και πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε όταν αγωνίζεται στη Φόρεστ), θέλει παίκτη στη θέση του και με τις παραστάσεις του και σίγουρα είναι μια περίπτωση που ανεξαρτήτως των προφανών (και αρκετών) δυσκολιών δεν πρέπει να αποκλείσουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οβίδες" Αλέφαντου για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό - "Είναι ύπνος - Υπέγραψε με αρχάριο - Αν χάσει τον..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags