Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζε Ελίας: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω"
| 2019-04-08 19:58:00

Συγκλονιστική εξομολόγηση Ζε Ελίας: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω"

Sportdog Team
Συγκλονιστική εξομολόγηση Ζε Ελίας: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω"

Κατάθεση ψυχής από τον Βραζιλιάνο.

Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον οποίο αγωνίστηκε το διάστημα 2000-03, όμως ο Βραζιλιάνος άσος έφυγε με άδοξο τρόπο από την Ελλάδα εξαιτίας σοβαρού προβλήματος τραυματισμού.

Όπως αποκάλυψε ο Ζε Ελίας σε συνέντευξή του στο στην ιστοσελίδα "esporte.uol.com", το πρόβλημά του στη βουβονική χώρα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει από τους πόνους.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας των πολλών αντιφλεγμονοδών που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Είχα ένα πρόβλημα, μια φλεγμονή στη βουβωνική χώρα. Είναι ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται θεραπεία και ένεση για την προπόνηση. Μια μέρα τελείωσα, έκανα μια ένεση χαλαρωτική και αντιφλεγμονώδη για να επιστρέψω στο σπίτι. Δεν μπορούσα όμως να περπατήσω, τόσο πολύ πονούσα.

Είπα στο βοηθό ότι δεν μπορούσα να περπατήσω. Την άλλη μέρα που πήγα για θεραπεία με φώναξε ο διευθυντής. "Φύγε δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τις εγκαταστάσεις του κλαμπ πια" είπε... Επικαλέστηκα τον φυσιοθεραπευτή, τον γιατρό, τον προπονητή και τον βοηθό, ορκίστηκα σε όποιο όνομα μπορείτε να φανταστείτε. Τους είπα "δεν είστε ειλικρινείς απέναντί μου... Ο βοηθός είδε ότι δεν μπορούσα να προπονηθώ για τρεις μήνες. Αν θέλετε να φύγω, πέστε το μου"...».

Για το πότε σκέφτηκε να γίνει σχολιαστής: «Άρχισα να σκέφτομαι την καριέρα σχολιαστή όταν ήμουν στην Ελλάδα, από το 2002 έως το 2003. Τότε άρχισα να βλέπω τους ιταλικούς σχολιαστές και να προετοιμάζομαι. Άκουσα πολύ ραδιόφωνο, τον Paulo Roberto Martins στο Radio Globo, τον Milton Neves, τον Cláudio Zaidan για να διαμορφώσω ένα στυλ».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα: «Επί 20 χρόνια έκανα καθημερινή προπόνηση. Εάν δεν είχα προπόνηση, είχα ματς. Υπάρχει μια ώρα που το σώμα δεν αντέχει άλλο. Έχω νεφρικά προβλήματα με τόσα αντιφλεγμονώδη που πήρα. Αν πάρω πάρα πολύ φάρμακο, τα νεφρά μου αρχίζουν να εμφανίζουν προβλήματα. Σήμερα παίρνω φάρμακο, αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Είναι μια ένεση Diprospan που μένει 15 ημέρες στο σώμα μου για να ανακουφίζει τον πόνο που έχω στην σπονδυλική στήλη...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags