Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εμίλιο Νσουέ: "Τρώει" Κουλιμπαλί και Γιόχανσον
| 2019-04-10 13:20:00

"Τρώει" Κουλιμπαλί και Γιόχανσον - "Καψούρα" Δώνη - Πολυεργαλείο και... άτακτος - Πάνω από 200.000

του Νίκου Στεργίου
"Τρώει" Κουλιμπαλί και Γιόχανσον - "Καψούρα" Δώνη - Πολυεργαλείο και... άτακτος - Πάνω από 200.000

Πώς θα τον φέρει ο Νταμπίζας; Πότε έρχεται; Διάβασε με ένα "κλικ".

Παναθηναϊκός - Εμίλιο Νσουέ: Είναι ίσως το μόνο όνομα που δεν έχει τόσο κατηγορηματικά "καεί" από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Πρώτον, γιατί είναι ελεύθερος, έχοντας λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ. Δεύτερον, γιατί ο Δώνης τον ξέρει, από την κοινή τους θητεία στους "γαλαζοκίτρινους". Τρίτον, γιατί μιλάμε για ένα πολυεργαλείο, που μοιάζει με ιδανικό αντικαταστάτη -φύσει, θέσει, χρήσει- του Κουλιμπαλί. Τέταρτον, γιατί μανατζερικά συνδέεται με άνθρωπο εμπιστοσύνης του Νταμπίζα.

Στοιχεία που είναι ικανά να παραγνωρίσουν τον εκκεντρικό, ιδιόρρυθμο και σε αρκετές περιπτώσεις οξύθυμο χαρακτήρα του 29χρονου Αφρικανού δεξιού ακραίου. Οι απαιτήσεις του μοιάζουν να είναι κομματάκι "τσιμπημένες" (πάνω από 200.000 ευρώ) και εδώ είναι μάλλον το πρόβλημα.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Δώνης την επόμενη σεζόν, υπολογίζει ως βασικό τον Γιόχανσον, αναπληρωματικό του τον Αποστολάκη και σταδιακά, μέσα στην χρονιά, είναι στο πλάνο του να δώσει χρόνο και ρόλο σε έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας των "πρασίνων", τον (έφηβο ακόμη) Βαγιανίδη.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τέταρτος δεξιός μπακ, δεν προβλέπεται στο ρόστερ. Αν και εφόσον αποχωρήσει ο Γιόχανσον (πάντα ανοιχτό ως ενδεχόμενο, αν και όχι τόσο πιθανό βάσει της ζήτησης που… δεν έχει -ακόμη τουλάχιστον- ο Σουηδός), ο οποίος και εισπράττει λίγο περισσότερα απ’ όσα ζητάει ο Εμίλιο Νσουέ, τότε ο τελευταίoς θα γίνει το απόλυτο φαβορί για να ντυθεί στα πράσινα.

Αν δεν φύγει ο Γιόχανσον, τότε αυτό που τον κρατάει στη λίστα Δώνη είναι όπως προαναφέρθηκε, η πολυχρησιμότητα του, αφού μπορεί να αγωνιστεί κατά μήκος όλης της γραμμής, σε διάφορους ρόλους και σχηματισμούς.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags