Facebook Pixel ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Ενδέχεται να μετακομίσει στη Μπόκα Τζούνιος ως έμψυχο αντάλλαγμα
| 2019-04-10 20:48:00

Τρελό σενάριο για Πόνσε - Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί - Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Πόνσε - Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί - Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του!

Ξανά στο προσκήνιο ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης.

ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του στη χώρα μας φέρονται να είναι μικρές, αφού στον δανεισμό του από τη Ρόμα προβλέπεται πολύ υψηλή ρήτρα αγοράς.

Πάντως, ακόμα κι αν γυρίσει στη Ρόμα ο Πόνσε, δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας, αντιθέτως γράφεται πως το πιθανότερο είναι είτε να πωληθεί είτε να εμπλακεί σε μεταγραφή των Ρωμαίων ως αντάλλαγμα.

Αυτό υποστηρίζει η "Corriere dello Sport", η οποία αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Αργεντινός άσος ενδέχεται να συμπεριληφθεί σε πρόταση της Ρόμα ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Ντάριο Μπενεντέτο!

Για την ακρίβεια, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση έχει κατετεθεί, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως ο Ντιέγκο Περότι και ο Έκι Πόνσε.

"Ο παίκτης (Πόνσε) κάνει μία εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά είναι απίθανο ν' αγοραστεί από το ελληνικό κλαμπ και θα μπορούσε να μπει ως έμψυχο αντάλλαγμα...", γράφουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Εάν το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, τότε το μέλλον του Πόνσε δεν είναι ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη, αλλά πίσω στην πατρίδα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags